presiune in urechi... sunt si usor infundate

14-12-2014
elladeea91
Nu este medic/terapeut
elladeea91
Buna ziua

De vreo 3 sapt simt o presiune in urechi...sunt si usor infundate, dar cel mai tare ma deranjeaza ca atunci cand inghit simt cum pocneste ceva in ureche.Cateodata ma trezesc si cu nasul infundat.Pe langa aceasta senzatie am observat ca se infunda urechile shi mai tare in momentul cand ma ridic din pat si stau in picioare.NU prea am pofta de mancare, ma simt mai tot timpul ametita, pierderi de echilibru, am dureri de cap, greturi...am fost la orl shi de acolo m a trimis la neurologie...mi a dat betarsec shi mi a recomandat un rmn.am facut rmn ul si totul este in regula.iau in continuare betarsecul dar nici o ameliorare.Tin sa specific ca acum vreo 4 ani am avut otolitii desprinsi mi s a aplicat manevra EPley si de atunci nu am mai aavut probleme.Sa fie din nou de aici??dar atunci nu aveam nimik la urechi doar ca ameteam la anumite mscari ale capului.
4 comentarii
0
14-12-2014, ora 18:11
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
nu cred ca e VPPB.. vertijul e strict rotator
si nu cred ca ajuta betasercul
te intorci la ORL sa examineze bine conductul auditiv..sa nu fie un dop mic langa timpan
sa verifice nasul..fiindca de acolo pot fi infundarea urechii si se face audiograma, timpanograma
celelalte probleme tin de tensiune mica, anemie..si alte probleme la distanta
0
14-12-2014, ora 22:03
elladeea91
Nu este medic/terapeut
elladeea91
cand am fost la orl am facut si timpanograma si audiograma si totul era in regula.tensiunea o mai iau din cand in cand si am intre 11 cu 6 si 13 cu 8. De cand am starile astea iau pe langa betaserc, magne b6.
0
15-12-2014, ora 14:23
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
trebuie excluse din alimentatie lactatele, mezelurile, untul, margarina, sucurile, energizantele
si te hidratezi bine cu apa plata si ceaiuri ( papadie, paducel.s.a)
alimentatia sa includa multe legume
un tonic excelent este gemoderivatul de muguri de stejar 3 fiole pe zi in apa, de baut
pentru circulatai cerebrala e mai bun stugeronul
betasercul lucreazaa strict pe urechea interna si atat
0
15-12-2014, ora 16:45
elladeea91
Nu este medic/terapeut
elladeea91
Multumesc frumos pentru raspuns si recomandari
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Urechi înfundate
  •