Presiune cerul gurii, durere intre ureche si gat

18-05-2021
ElenaLc
Nu este medic/terapeut
ElenaLc
Buna ziua! De cateva zile am dureri difuze in zona stanga a maxilarului superior, care variaza ca intensitate si sunt insotite de o senzatie de presiune resimtita in special in cerul gurii. In zona respectiva am un molar care a fost supus la 2 proceduri de devitalizare in urma unei infectii puternice pe care am avut-o la nivelul osului in urma cu 2 ani, molar care a ramas cu o sensibilitate si in dreptul caruia resimt dureri slabe ca intensitate destul de des. De asemenea, acuz periodic dureri localizate intre urechea stanga si gat, precum si intepaturi in zona tamplei stangi. Curand am programata o vizita la medicul dentist, insa as dori sa aflu o opinie cu privire la simptomele de presiune in cerul gurii și durere la nivelul urechii, se poate sa fie cauzate de o infectie dentara sau se impune un control ORL? Precizez că nu am dureri de cap sau secreții nazale. Va multumesc!
1 comentarii
1
18-05-2021, ora 19:05
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Mai mult ca sigur trebuie făcut un CT. 3d la dantura unde se vede bine și sinusul maxilar
Rădăcină dinților de sus are lagatura directa sau indirecta cu sinusul maxilar
Este foarte riscant sa Tratezi dinții de sus, fără sa riști o sinuzita odintogena
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: