Presiune cerul gurii, durere intre ureche si gat
Buna ziua! De cateva zile am dureri difuze in zona stanga a maxilarului superior, care variaza ca intensitate si sunt insotite de o senzatie de presiune resimtita in special in cerul gurii. In zona respectiva am un molar care a fost supus la 2 proceduri de devitalizare in urma unei infectii puternice pe care am avut-o la nivelul osului in urma cu 2 ani, molar care a ramas cu o sensibilitate si in dreptul caruia resimt dureri slabe ca intensitate destul de des. De asemenea, acuz periodic dureri localizate intre urechea stanga si gat, precum si intepaturi in zona tamplei stangi. Curand am programata o vizita la medicul dentist, insa as dori sa aflu o opinie cu privire la simptomele de presiune in cerul gurii și durere la nivelul urechii, se poate sa fie cauzate de o infectie dentara sau se impune un control ORL? Precizez că nu am dureri de cap sau secreții nazale. Va multumesc!
1 comentarii
Mai mult ca sigur trebuie făcut un CT. 3d la dantura unde se vede bine și sinusul maxilar
Rădăcină dinților de sus are lagatura directa sau indirecta cu sinusul maxilar
Este foarte riscant sa Tratezi dinții de sus, fără sa riști o sinuzita odintogena
Rădăcină dinților de sus are lagatura directa sau indirecta cu sinusul maxilar
Este foarte riscant sa Tratezi dinții de sus, fără sa riști o sinuzita odintogena
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Durere maxilar-ureche interna-tample, pierdere echilibru la mers/vertij.
- 0Durere maxilar
- 1Durere mandibula/maxilar
- 3Dureri de maxilar si mandibula
- 0Dureri ale madibulei
- 0Durere la mancare
- 3Durere maxilar
- 8Nevralgie maxilara
- 2Durere la capătul maxilarului și ureche! Mi s-a format ca un nodul sau ganglion mărit.
- 1Durere in partea dreapta a maxilarului
- 1Durere in osul maxilar
- 2Durere parte stanga de fata langa nas chiar sub maxilar cand apas simt ca e ceva acolo
- 0Durere de maxilar cu iradiere in urechi, dureri in gat
- 0Infectii sinus, dinti?
- 1Durere maxilar dreapta sus, dureaza de o luna, ce e de facut ?
- 2Durere puternica maxilar, ajutor
- 3Durere maxilar, sa fie pe zona sinusului ?
- 1Dureri maxilo-faciale
Mai multe informații despre: durere maxilar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: