Durere mandibula/maxilar

10-09-2018
astrid123
Nu este medic/terapeut
astrid123
Buna seara! De 2 luni ma confrunt cu o problema ciudata sa zic asa. Simt uneori (in general seara sau la frig) in zona dreapta jos cumva sub mandibula, sub limba si usor asa in gat o durere cumva arzatoare. E suportabila dar e ciudata. E ca un gadilot maj dur.. genul acela de senzatie pe care o ai dupa ce te scaprini intens intr-un loc. Initial credeam ca e de la dinti dar nu ma doare niciun dinte iar stomatologul meu a spus ca e in regula totul. Pot sa inchid gura si sa strang cu putere din dinti si nu ma doare nimic. Durerile s-au "marit" sa zic asa acum o saptamana cand m-am racit. Ma doare mai des si putin mai intens. Am luat medicamente (nu antibiotice) si a mai trecut. Azi am facut prostia de a manca o inghetata in graba iar durerea s-a localizat pe partea stanga. Exact acelasi loc. Exact acceasi durere. Nu ma doare gatul cand inghit insa ma simt cumva "umflata" desi nu sunt sub mandiBula. Tin sa precizez ca uneori cand mananc imi trosneste ceva pe partea dreapta dar nu ma doare nimic(acum 3 saptamani mi-am scoa o masea de minte de pe partea opusa si hmm cum sa zic a fost o operatie mai dificila imtrucat chirurgil a bruscat destul de mult maxilarul si mandibula pt a avea acces la masea insa durerea era si inainte). Durerea se localizeaza cumva exact sub mandibula, in spate si radiaza la dinti cumva insa nu ma doare niciun dinte exact (deci nu suspectez ca de acoli ar fi problema plus ca nici nu sunt sigura ca as avea dinti in zona aceea si nu, nu mai am alte masele de minte crescute sau ceva)si ma doare cumva adanc in gat. Doctorita mea de familie este in concendiu si vine pestw cateva zile. As avea nevoie de un sfat. Sa fie problema de la amigdale sau de la mandibula?
1 comentarii
0
10-09-2018, ora 08:21
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
daca e problema de amigdala.. doar un medic ORL poate s confirme sau sa infirme, aici med.de familie nu are cu ce sa te ajute..
daca e la radacina dintilor probelema... trebuei facuta o radiografie...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: