Durere in osul maxilar
Buna ziua,
Am inceput sa simt o durere constanta in partea laterala a narii drepte, de aproximativ un an, care initial a disparut iar acum s-a acutizat.Daca apas cu degetul langa nara simt o durere puternica care se continua si in josul gingiei.Simt cum se scurge si puroi din gingie in jos.Dintele (caninul) nu mai exista ci doar canalul radicular, obturat, dupa o rezectie apicala efectuata acum 20 ani.Despre ce este vorba si cat de grav este?Mi-e teama sa nu fie cancer la sinusul maxilar.
Am inceput sa simt o durere constanta in partea laterala a narii drepte, de aproximativ un an, care initial a disparut iar acum s-a acutizat.Daca apas cu degetul langa nara simt o durere puternica care se continua si in josul gingiei.Simt cum se scurge si puroi din gingie in jos.Dintele (caninul) nu mai exista ci doar canalul radicular, obturat, dupa o rezectie apicala efectuata acum 20 ani.Despre ce este vorba si cat de grav este?Mi-e teama sa nu fie cancer la sinusul maxilar.
1 comentarii
Buna ziua, posibil sa fie infectie la baza unui dinte. Consultatie + radiografie si o sa fiti lamurit. Multa santatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Durere maxilar-ureche interna-tample, pierdere echilibru la mers/vertij.
- 0Durere maxilar
- 2Dureri maxilar
- 1Durere mandibula/maxilar
- 3Dureri de maxilar si mandibula
- 1Dureri groaznice la dinti
- 0Dureri ale madibulei
- 0Dureri de Maxilar cu ureche
- 3Durere maxilar
- 8Nevralgie maxilara
- 2Durere la capătul maxilarului și ureche! Mi s-a format ca un nodul sau ganglion mărit.
- 1Durere in partea dreapta a maxilarului
- 1Presiune cerul gurii, durere intre ureche si gat
- 2Durere parte stanga de fata langa nas chiar sub maxilar cand apas simt ca e ceva acolo
- 0Durere de maxilar cu iradiere in urechi, dureri in gat
- 1Durere maxilar dreapta sus, dureaza de o luna, ce e de facut ?
- 2Durere puternica maxilar, ajutor
- 3Durere maxilar, sa fie pe zona sinusului ?
Mai multe informații despre: durere maxilar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: