Presiune cerebrala post covid, posibil edem cerebral

24-11-2020
Alexandra011020
Nu este medic/terapeut
Alexandra011020
Buna seara,

Am 36 ani si am fost diagnosticata cu Sars Cov 2 pe 1 octombrie, iar din ziua 5 mi-a aparut o presiune cerebrala, din centrul capului pana spre frunte, ce include o mica amorteala a fruntii si furnicaturi, se propaga pana spre baza nasului, urechi infundate si presiune in urechi ( in momentele in care simt presiunea mai accentuata) si senzatia de apasare in createtul capului. De asemenea in momentele in care simt crescuta aceasta presiune, am si senzatia de usoara inclestare a maxilarului. Aceasta presiune o am zilnic de aproape 2 luni si, in afara presupunerii ca as avea “un mic edem cerebral”, nu mi s-a oferit o explicatie. Totodata simt acelasi tip de presiune si in dreptul sternului, iar medicul care a vazut ultimul ct pulmonar mi-a spus ca nu ar trebui sa fie cauze ce tin de pneumo, pt ca plamanii sunt curati.
In acelasi timp, ca urmare a efectului de rebound creat de intreruperea subita a dexametazonei, sunt de 3 saptamani pe tratament cu hidrocortizon ca substitut.
Iar la rmn hipofizar a aparut o leziune demielinizanta pt care sunt programata la o punctie peste o luna.
Ma gandesc ca ar putea fi tensiune cerebrala si nu edem? Sau ambele? Este foarte frustrant ca desi am fost la multi medici, se minimizeaza simptomele mele si nu se investigheaza corespunzator, pt ca nu stiu cat de urgent poate fi. Imi puteti recomanda un tip de investigatie pana ajung la punctie peste o luna si repetare rmn cerebral si coloana ? Nu a existat loc mai devreme de atat. Va multumesc frumos!
2 comentarii
0
22-01-2021, ora 01:03
Irina97
Nu este medic/terapeut
Irina97
Buna! Ai mai aflat ceva despre starea ta?
0
22-03-2021, ora 14:22
Bhertine
Nu este medic/terapeut
Bhertine
Buna ziua doamna Alexandra011020!
Si mama mea are acesta prsiune pe cap, ameteli, aglomerata in cap tot in urma covidului!
Cum este starea dv de sanatate acuma? Sunteti mai bine?
O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.