Pana cand apar simptome covid?
De vineri ma simt foarte rau, sâmbătă si duminica am facut o singură dată febra 37, 8 dar parca as dormi tot timpul, transpir foarte mult. Luni am sunat la dr.de familie si l-am rugat să îmi dea un antibiotic, mentionez ca iau si medicamente de tensiune, si ma programat la testare. Aseară au venit și miau luat testul dar rezultatul nu a venit încă. Nu mai am nimica doar ca mai sunt putin obosită. Nu am nici un simptom, am gust și miros, nu tusesc, nu ma doare capul, ma mai doare spatele. Intrebarea mea este daca rezultatul vine pozitiv pot sa mai apara simptome de covid? Va multumesc mult.
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
5 comentarii
Febra poți s-o faci și de la altceva, dacă ești bine, așteaptă rezultatul testului. Poate a fost o simplă răceală și gândul că ai putea avea covid te-a stresat foarte tare și ți-a accentuat starea.
Va multumesc mult pentru raspuns. Testul a ieșit pozitiv dar in afara de transpiratie nu mai am alte simptome. Chiar sincer sper sa nu mai apara altele. Sunt in carantină pana la Sf. Andrei.
Înseamnă că ai simptome ușoare. Ține legătura cu medicul de familie. Dacă nu mai apar și alte simptome, vei trece ușor. Sănătate!
Va multumesc. Nu am alte simptome deocamdată. Sper sa nici nu mai am. Doamne ajută-ne pe toti! Eu stau cu fata si sotul si mai avem și doi socri in varsta, peste 80 de ani!
Izolati va si testati si membrii cu risc daca apar simptome
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Presiune cerebrala post covid, posibil edem cerebral
- 0Gust si miros diminuate (covid 19)
- 8Testat pozitiv cu covid 19
- 9Lipsa miros, gust.
- 1Gust si miros dupa 2 luni
- 3Am antecedente post Covid.Sunt înmărmurit.
- 0Covid la varstici si coenzima Q10
- 0Infecție covid 19.
Mai multe informații despre: simptome COVID-19
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: