Idei? respirație dificila, senzație nasoala în capul pieptului, ameteli, dureri și înțepături de cap

12-05-2021
AjutorVaRoG
Nu este medic/terapeut
AjutorVaRoG
Buna ziua! Am mai scris aici și astăzi s au făcut 6 luni de când viața mea a luat o razna.. Am făcut tot ce s a putut, ce le au stat în putere alor mei ca eu am doar 19 ani.. Tot ce am găsit au fost doar niște anticorpi de covid, foarte putini de altfel.. Nu știu dacă asta a fost o coincidenta sau nenorocirea asta chiar mi a dat peste cap întreg organismul. In prezent ma confrunt cu respirație dificila, mai ales în picioare, senzație nasoala în capul pieptului, ameteli nefondate, dureri și înțepături de cap zilnic, presiune cap, piept, palpitatii puternice 24/24, stare de aiureala, extrasistole, nu pot sa ma concentrez.. Înțepături de ochi, tensiune oscilanta etc.. Senzațiile de amețeală sunt foarte ciudate și respirația grea, parca toate s ar lega de capul pieptului și sunt "în interior" și pleaca spre gat, tuse inexplicabila.. Am tot luat suplimente și chestii, tratament psihiatric deși nu ar fi trebuit, nimic.. Chiar nu mai am idei, viata trece pe lângă mine, dintr un om sănătos, fara vicii/boli am ajuns o leguma
2 comentarii
0
12-05-2021, ora 22:53
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sunt somatizari de anxietate. Trebuie insistat si schimbat tratamentul de anxietate pana ti-l gasesti. Eu am schimbat 6 antidepresive pana mi l-am gasit pe cel pe care il iau acum.
0
29-06-2021, ora 00:01
Bunda Robert M
Nu este medic/terapeut
Bunda Robert M
Si eu am avut aceleasi simntome la inceput" in primele 3 luni ", dupa am inceput sa ma calmez singur am luat si alprazolam de 0.25 decat unul pe zi dar am renuntat repede la el pentru ca simteam ca e inutil, acum au inceput sa-mi revina cele legate de, disconfortul din piept... incep sa o iau iar de la capat cu anxietatea.Probabil pentru ca a venit vara si am avut mai multe iesiri cu prieteni, petreceri... si consum de alcool... si de acolo mi se trage
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici