Prescriere dioptrii mai mici
Buna ziua.
Am fost anul trecut la oftalmolog și aveam dioptriile -1.25 OS și -1.50 OD. Anul acesta am fost la alta oftalmologie. M-a pus la acel aparat, m-am uitat la panou și îmi schimba lentilele și mă întrebă cu care vad mai bine etc, și la final a zis că ar fi tot aceleași dioptrii. După mi-a zis că o să îmi pună picături pentru dilatarea pupilei. Mi-a pus picăturile. Apoi m-a pus iar la aparat, m-a pus sa vad literele etc, și a zis că îmi va da lentile pentru ochelari -1, 25 OD și -1, 25 OS.
Întrebarea este. s-a procedat bine că mi-a mai micșorat din dioptrie? Astăzi mi-am luat ochelarii și evident mă simt puțin ametit (că atunci când ți se schimba lentilele) dar simt că trebuie să mă chinui puțin că sa vad la depărtare.
Am fost anul trecut la oftalmolog și aveam dioptriile -1.25 OS și -1.50 OD. Anul acesta am fost la alta oftalmologie. M-a pus la acel aparat, m-am uitat la panou și îmi schimba lentilele și mă întrebă cu care vad mai bine etc, și la final a zis că ar fi tot aceleași dioptrii. După mi-a zis că o să îmi pună picături pentru dilatarea pupilei. Mi-a pus picăturile. Apoi m-a pus iar la aparat, m-a pus sa vad literele etc, și a zis că îmi va da lentile pentru ochelari -1, 25 OD și -1, 25 OS.
Întrebarea este. s-a procedat bine că mi-a mai micșorat din dioptrie? Astăzi mi-am luat ochelarii și evident mă simt puțin ametit (că atunci când ți se schimba lentilele) dar simt că trebuie să mă chinui puțin că sa vad la depărtare.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cat de grava este boala mea de ochi?si care este boala?
- 1dioptrie mare!
- 4dioptrii -1
- 0dioptrii -1
- 2dioptri gresite
- 0Diferenta dioptrii reteta lentile montate pe ochelari
- 0Miopie
- 2Dioptrii - Interpretare
- 0Dioptrii
- 0Dioptrii
- 3Reducerea dioptriilor (chirurgia refractiva)
- 1Se poate ca dioptriile sa nu fie corect calculate?
- 0Miopie, tensiune oculara
- 0Suma dioptrii
- 1Ochelari vedere
- 0Reducerea dioptrii, gimnastica
- 1Ochelari -0, 75 si -0, 5
Mai multe informații despre: dioptria