dioptrii prescrise rog raspuns rapid
Doresc sa mentionez ca incepand cu anu 2005 am purtat dioptrii de +0.25.In 2010 am facut alti ochelari insa dioptria a ramas la fel.O alta consultatie 2012, dioptriile ramanand la fel.Zilele trecute(mentionez ca am 22 ani) mi-am facut un nou control, aparatu indicand + 0.5 la ambii ochi.Mi-a facut proba cu lentilele si am observat ca vedeam mai clar cu lentilele de -0.5.Credeti ca este posibil o asa diferenta de dioptrii si care ar putea fi cauza pentru care au scazut?
Eu sufar si de o alergie si imi lacrimeaza uneori ochii, mi-a fost luata tensiunea oculara si de la acel aer au inceput sa mi se lacrimeze ochii apoi mi-a facut proba cu dioptriile.Mentionez ca proba cu ambele lentile de +0.5 si -0.5 mi s-a facut de 2 ori si am constatat ca vad mai bine cu cea de-a doua.
Astept un raspuns si va multumesc !
Eu sufar si de o alergie si imi lacrimeaza uneori ochii, mi-a fost luata tensiunea oculara si de la acel aer au inceput sa mi se lacrimeze ochii apoi mi-a facut proba cu dioptriile.Mentionez ca proba cu ambele lentile de +0.5 si -0.5 mi s-a facut de 2 ori si am constatat ca vad mai bine cu cea de-a doua.
Astept un raspuns si va multumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3stabilire dioptrii baietel 5.5 ani
- 0de la dioptrii 0, 5 direct la 2.25 intr-o saptamana
- 4dioptrii -1
- 0dioptrii -1
- 2dioptri gresite
- 0Diferenta dioptrii reteta lentile montate pe ochelari
- 0Miopie
- 2Dioptrii - Interpretare
- 3Reducerea dioptriilor (chirurgia refractiva)
- 1Dioptrie -1
- 3Probleme ochelari !
- 1Se poate ca dioptriile sa nu fie corect calculate?
- 0Ochelari de vedere noi, probleme cu acomodarea sau diopriile gresite?
- 0Miopie, tensiune oculara
- 0Miopie -0, 50 ambii ( Purici și flocoane )
- 0Reducerea dioptrii, gimnastica
- 1Ochelari -0, 75 si -0, 5
- 1Diferenta dioptrii cicloplegie
Mai multe informații despre: dioptria