dioptrie -2, la copil de 10 ani jumate
am un baetel de 10 ani jumatate am fost cu el la medic si am decoperit ca are dioptira de -2 ce inseamna asta si cum se poate trata, cat e de periculos? va multumesc
3 comentarii
Bună dimineaţa! Diagnosticul este miopie mică( miopia până la -3 D); este necesară prescripţia de ochelari permanenţi. Miopia mai poate creşte, se recomandă controale oftalmologice periodice( la 6 luni, 1 an). În plus, este important ca regimul alimentar să fie bogat în fructe şi legume proaspete zilnic; eu mai recomand sirop de afine, suplimente cu extract de afine; numai bine
Va multumesc din suflet pentru raspun, a fost cel mai mare soc di viata mea cand am auzit ca copilul meu nu vede si va avea nevoie de ochelari, ma-m imbolnavit si traesc cu frica ca o sa ajunga mai rau, unde pot gasi siropul de afine si pe ce perioada sa il dau. Va multumesc.
Buna dimineata! Din punctul meu de vedere, miopia si purtatul ochelarilor nu reprezinta o tragedie, sunt alte rele care chiar sunt o tragedie. Sirop de afine se gaseste la plafar; numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3stabilire dioptrii baietel 5.5 ani
- 1dioptrie mare!
- 0Miopie
- 2Dioptrii - Interpretare
- 0dioptrii prescrise rog raspuns rapid
- 0Dioptrii
- 0Dioptrii
- 3Reducerea dioptriilor (chirurgia refractiva)
- 1Dioptrie -1
- 3Probleme ochelari !
- 1Ochelari copil 3 ani si 4 luni
- 0Miopie, tensiune oculara
- 0Prescriere dioptrii mai mici
- 0Miopie -0, 50 ambii ( Purici și flocoane )
- 0Suma dioptrii
- 1Ochelari vedere
- 0Reducerea dioptrii, gimnastica
- 1Ochelari -0, 75 si -0, 5
Mai multe informații despre: dioptria