Preput usor stramt.
Buna ziua, de vreo 3-4 saptamani am preputul din interior usor stramt, nu am avut nicio boala genitala, infectii sau probleme cu penisul pana acum, nu am avut nici contacte sexuale. Preputul nu este foarte stramt ca si la fimoza intrucat e destul de larg cat sa cuprinda capul penisului in starea lui erecta si nu este deloc umflat sau rosu. Prinde o culoare rosiatica doar cand ma masturbez, insa in maxim 30 min isi revine. Nu am probleme de mancarime sau durere, preputul nu e uscat si nu se crapa, este doar putin mai stramt fata de restul pielii din jurul sau. Ce problema as putea sa am?
Tin sa mentionez ca, intr-o zi, inainte de masturbare am mancat sâmburi de la nutline, copti si sarati, probabil sarea de pe mana a facut contact cu penisul, banuiesc ca asta ar fi cauza, care ar putea fi tratamentul?
Tin sa mentionez ca, intr-o zi, inainte de masturbare am mancat sâmburi de la nutline, copti si sarati, probabil sarea de pe mana a facut contact cu penisul, banuiesc ca asta ar fi cauza, care ar putea fi tratamentul?
2 comentarii
Pentru a va da seama despre ce este vorba, am luat o poza de pe internet si am desenat pe ea zona in care preputul s-a stramtat.
https://ibb.co/bTmB2y
https://ibb.co/bTmB2y
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2La baza preputului prezint un fel de „coronita”
- 3preputul mi s-a ingustat facand dificila decalotarea
- 3bubite albe in interiorul preputului
- 6preput crapat si dureri mari.. nu stiu ce sa mai fac
- 7Fisurarea preputului
- 4Pielea preputului s-a crapat
- 0Inflamatie preput
- 2Probleme cu prepuţul
- 0inflamare si usturime preput
- 0roseata sub preput
- 1penis nush daca am fimoza sau cum e
- 0Trombi organizati fibros in baza preputului
- 0Ciuperci interior preput
- 0Infectie preput
- 1Prepuț prea lung?
- 2Ajutați-mă cu un sfat- fisura pe preput
- 2Piele prea elastica, sau "multa", probleme in timpul folosirii prezervativului
- 3Ajutațî-mă! prepuț strâmt, durere
- 0Virgin 20 ani, preput prea lung, fimoza?
- 1Preput strâmt
Mai multe informații despre: preputul