Prepuț prea lung?
Bună ziua, in urma cu ceva timp va vorbeam despre faptul ca ejaculam la atingere.Intre timp, cu putin autocontrol am reusit sa duc actul sexual la o ora din al doilea număr( cu metoda start-stop si prezervativ, dar in orice caz progresul este enorm) Am observat ca daca tin mana la baza penisului tinand prezervativul fix si împiedicând astfel prepuțul sa ajungă in contact cu glandul la fiecare penetrare, senzațiile sunt mult reduse si pot avea control asupra situației.Dacă nu fac “operația” asta si las prepuțul sa încalece pe gland, atunci senzațiile sunt mult mai puternice si imi este greu sa ma controlez.Acum ma gandesc ca daca as fi avut un prepuț mai scurt, glandul nu ar fi fost acoperit in întregime si nu as mai fi simtit totul asa intens.Mentionez ca nu s-a rupt fraul si nici nu cred ca o sa se rupa..Din ce am vazut eu(in filme) tuturor bărbaților le ramane penisul decalotat pe toată perioada erecției si prepuțul nu mai intra in contact cu glandul.
Acum va intreb daca este normala treaba asta, daca trebuie sa invat eu sa ma controlez mai bine sau daca acesta chiar este o cauza a ejaculării premature
Acum va intreb daca este normala treaba asta, daca trebuie sa invat eu sa ma controlez mai bine sau daca acesta chiar este o cauza a ejaculării premature
1 comentarii
Buna ziua,
Este normal sa se intample asa; frecarea dintre preput si gland este mai intensa decat cea dintre gland si interiorul vaginului care este "intermediata" de prezervativ.
Cred ca este vorba si de o "instalare" gresita a prezervativului. Incercati sa trageti preputul la baza penisului atunci cand puneti prezervativul.
Daca totusi situatia nu se rezolva o solutie este circumcizia (indepartarea preputului, partiala sau totala).
Credeam ca povestea cu ruperea atei/fraului este un basm depasit in zilele noastre. Treceti peste, acea "ata" nu are nici o treaba, nu se va rupe si nici nu trebuie.
Este normal sa se intample asa; frecarea dintre preput si gland este mai intensa decat cea dintre gland si interiorul vaginului care este "intermediata" de prezervativ.
Cred ca este vorba si de o "instalare" gresita a prezervativului. Incercati sa trageti preputul la baza penisului atunci cand puneti prezervativul.
Daca totusi situatia nu se rezolva o solutie este circumcizia (indepartarea preputului, partiala sau totala).
Credeam ca povestea cu ruperea atei/fraului este un basm depasit in zilele noastre. Treceti peste, acea "ata" nu are nici o treaba, nu se va rupe si nici nu trebuie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 47Iritatii ale pielei, ce acopera penisul
- 3preput umflat
- 11Mancarime preput
- 6recomandare tratament date fiind rez. secretiei uretrale
- 3preputul mi s-a ingustat facand dificila decalotarea
- 7Fisurarea preputului
- 2Problema cu preputul. Ajutor!!!
- 2Probleme cu prepuţul
- 0inflamare si usturime preput
- 7Iritatie a preputului sau candida?
- 1penis nush daca am fimoza sau cum e