Pielea preputului s-a crapat
Buna ziua. Penisul meu nu se decaloteaza complet cand este 'sculat' (scuzati expresia, nu sunt familiar cu termenii medicali... ).Care este problema... recent am avut un contact sexual in timpul caruia am simtit o durere... nu am bagat-o in seama... eram prea excitat :)) in fine... dupa ce am terminat... m-am dus la baie si am observat ca la capatul preputului s-a 'crapat' pielea si sangera putin...s-a si umflat oarecum... Ma doare un pic un daca incerc sa decalotez sau cand urinez... Ce imi puteti sugera? Se vindeca de la sine? Sau trebuie sa consult un doctor ca sa nu fie ceva mai grav? Astept un raspuns si multa sanatate.
4 comentarii
Acest fenomen este cauzat de dehidratare. Pielea aia (care e de fapt o mucoasa) e foarte subtire, iar o scadere chiar si foarte mica a nivelului de apa din organism, poate duce la pierderea elasticitatii acelui tesut, rezultand intr-o nelplacuta situatie, ca a ta.
Solutie: bea zilnic 3 litrii de apa (cu ata mai mult ca e cald), poate chiar 4 si pana se vindeca rana, sa nu soliciti mecanic zona (nici sex, nici laba).
Si dupa ce -ti trece asigura-te ca esti in permanenta bine hidratat, ca aceasta problema este recidiva.
Solutie: bea zilnic 3 litrii de apa (cu ata mai mult ca e cald), poate chiar 4 si pana se vindeca rana, sa nu soliciti mecanic zona (nici sex, nici laba).
Si dupa ce -ti trece asigura-te ca esti in permanenta bine hidratat, ca aceasta problema este recidiva.
@maria52
Scuzati-ma ca sunt asa directa (asa sunt eu, n-am ce face), dar decat sa scrieti aberatii pe un forum la subiectele legate de probleme sexuale (am citit cateva din raspunsurile pe care le-ati dat aici si sunt toate fix ca nuca in perete), si tinand cont si de varsta dvs., nu ar fi mai bine sa aveti preocupari mai potrivite varstei dvs.? De exemplu, sa crosetati, sau sa va ingijiti nepotii (in caz ca ii aveti, desigur), sau sa va petreceti timpul in parculetul din apropiere, stand de vorba despre experientele din timpul vietii, politica s.a.m.d. cu alte persoane mai apropiate de varsta la care sunteti si dvs.? Sincer, nu va mai irositi timpul si energia aici...
Numai bine!
@Emilushh
Daca esti la inceputul vietii sexuale, cred ca e normal ce se intampla. O sa se vindece de la sine si la urmatoarele contacte sexuale este posibil sa se decaloteze mai mult. Totusi, sper sa primesti un raspuns mai pertinent ca al meu...
Scuzati-ma ca sunt asa directa (asa sunt eu, n-am ce face), dar decat sa scrieti aberatii pe un forum la subiectele legate de probleme sexuale (am citit cateva din raspunsurile pe care le-ati dat aici si sunt toate fix ca nuca in perete), si tinand cont si de varsta dvs., nu ar fi mai bine sa aveti preocupari mai potrivite varstei dvs.? De exemplu, sa crosetati, sau sa va ingijiti nepotii (in caz ca ii aveti, desigur), sau sa va petreceti timpul in parculetul din apropiere, stand de vorba despre experientele din timpul vietii, politica s.a.m.d. cu alte persoane mai apropiate de varsta la care sunteti si dvs.? Sincer, nu va mai irositi timpul si energia aici...
Numai bine!
@Emilushh
Daca esti la inceputul vietii sexuale, cred ca e normal ce se intampla. O sa se vindece de la sine si la urmatoarele contacte sexuale este posibil sa se decaloteze mai mult. Totusi, sper sa primesti un raspuns mai pertinent ca al meu...
Multumesc pentru raspunsuri. A trecut o saptamana de la incident si rana da semne de vindecare, adica nu ma mai ustura cand urinez sau cand incerc sa decalotez, oricum, imi e frica sa fortez "pielita" aceea. Ce am observat totusi, este un miros cam neplacut la nivelul preputului, de cand cu treaba asta... Cam ce ar putea sa fie ? Astept parerile dumneavoastra si multa sanatate :)
Am si eu aceasi problema dar nu ma ustura in timpul urinari
Doresc niste sfaturi sau un medicament bun va rog mult
Doresc niste sfaturi sau un medicament bun va rog mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2La baza preputului prezint un fel de „coronita”
- 3probleme cu preputul
- 13ciuperca sau boala la preput?
- 3Ingrijire dupa operarea preputului
- 0roseata sub preput
- 1penis nush daca am fimoza sau cum e
- 1Preputul.
- 0Trombi organizati fibros in baza preputului
- 0Ciuperci interior preput
- 1Prepuț prea lung?
- 0Masturbare în exces - umflarea prepuțului