Iritatie penis
Buna ziua. In urma unui contact sexual mi.au aparut pe capul penisului cateva bubite, se prezinta ca o iritatie, nu ma mananca sau ustura, le am de cca. 1 saptamana. Cu cativa ani in urma am mai avut acest tip de iritatie dar s.a vindecat singura. M.ar interesa daca imi puteti recomanda o crema sau ceva asemanator pt. disparitia bubitelor. Va multumesc.
3 comentarii
Man, vezi sa nu fie sifilis, ca ala la inceput nici nu doare, nici nu ustura.Cauta si tu poze pe net si vezi daca seamana.Ca daca e sifilis si ai avut tot aia acum citova ani si nu ai trata-o, e bai.Mare.(sifilisul se "vindeca" aparent, fara tratament, dar microbu ramine in organism, creste si se ingrasa, si cind reapar simptomele deja esti in faza terminala...)
Buna ziua. In urma unui contact sexual cu prietena mea mi'au aparut niste bubite mici si rosii..un fel de iritatie pe capul penisului care ustura...iar prietena mea are mancarimi. Imi puteti recomanda ceva? Va Multumesc.
sal...cine ma poate ajuta si pe mn cu ceva...mi au aparut in capul penisului niste bumite mici rosii cam de 1 saptamana dupa ce am facut sex, prietena mea nu are nik...or fii de la prezervativ?...ce trebuie sa iau ca sa dispara?astept un raspuns. multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Un mic ajutor: iritatii, usturime in jur capului penisului
- 5iritatie pe penis foarte pronuntata... Ce ar putea fi si ce sa-i spun partenerei?
- 6ce sa fac? Ma doare si ma mananca pielea care acopera capul penisului
- 3Iritatie + secretie penis
- 3iritatii si fisuri pe pielea penisului
- 13dupa sex, canalul meu urinar si penisul sunt rosii + secretii
- 4Probleme la penis
- 4Iritatie penis
- 4iritatie la penis
- 5iritare a preputului sau boala ?
- 3Probleme dupa un act sexual neprotejat
- 10crapaturi rosii care ustura
- 1penis iritat si sex oral
- 0Bubite albe si iritatie
- 1Sotul meu are o problema are niste rani pe penis de fapt pe preput apar si dispar
- 3am o iritatie pe glandul penisului (doua pete rosii)
- 1iritație penis
- 0Am o iritatie, cred.
- 2Mi se inroseste sub capu peninsului si un pic mai jos pe piele
- 2Iritatie/rana pe gland (capul penisului)
Mai multe informații despre: penisul iritat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: