premergator

07-08-2009
luiza.malasinca
Nu este medic/terapeut
luiza.malasinca
As dori sa va intreb daca e bine sa ii iau bebelusului un premergator si de la ce varsta. De asemenea, as dori sa stiu de la ce varsta e bine sa-l duc la piscina si care trebuie sa fie temperatura apei si concentratia de clor. Multumesc.
2 comentarii
0
07-08-2009, ora 15:53
IceAge
Nu este medic/terapeut
IceAge
Noi i-am luat premergator la 7-8 luni, l-a folosit insa destul de putin pentru ca se lovea de prag, sau de marginile mobilelor si ne trezeam cu el pe jos...Deasemenea, nu mi-a placut pozitia coloanei vertebrale cand statea in el.
Cat despre piscina, dupa ce a implinit 4 ani.
0
07-08-2009, ora 18:54
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Si eu tot in jurul varstei de 8 luni i-am luat premergator fetitei mele si i-a mers foarte bine!!Sunt diferite modele de premergator si aveti de unde alege unul bun care nu se rastoarna cu bebele, conteaza foarte mult forma premergatorului!Este valabil si pt masute!!La piscina cred ca merge sa il duceti oricand!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul