Prea multi parteneri?
![andra1010](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna. Ma numes Andra si am 18 ani. Acum ceva timp am cunoscut un baiat care e din Bucuresti.eu fiind din Bacau si imi place mult. Trebuie sa ne intalnim peste o saptamana si am anumite semne de intrebare..Efectiv ceea ce simt cu el e diferit, si e posibil sa ma las dusa de val si sa ma culc cu el. Credeti ca e o greseala ? Precizez ca am mai avut 2 parteneri pana acum. Astept doar o parere.nu critci:( multumesc
3 comentarii
![Dr. Mihnea Dragomir](/arata_img.php?img=cont_4644.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Unde încape mia, încape şi suta !
![ramonamarinescu](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Nu pot sa cred ce vad. In primul rand, draga Andra1010 sa te culci sau nu cu un baiat este doar alegerea ta, nu afli asta de pe un site de medici. Doar nu vrei sa-ti spuna cineva necunoscut ce simti tu. E strict alegerea ta, in niciun caz vreo situatie medicala.
Apoi, dl doctor Dragomir... ce fel de raspuns este acesta? Cum puteti sa dati asemenea raspuns? Va dati seama ca interveniti in viata unei fete si o impingeti sa faca ce credeti dvs ca e bine? Ce drept aveti dvs sa faceti asta? Mi-e groaza cand ma gandesc ca un om cu studii, cu o profesie respectata nu-si da seama de ce face. In plus, acel raspuns este de-a dreptul nesimtit.
Si daca eu ma apuc sa intreb pe acest forum daca sa ma sinucid si dvs considerati ca am toate motivele, o sa ma sfatuiti prieteneste sa ma arunc de pe bloc, nu-i asa?
Va rog frumos sa va limitati la domeniul acestui site care oricum si-a pierdut autoritatea prin acest topic.
Apoi, dl doctor Dragomir... ce fel de raspuns este acesta? Cum puteti sa dati asemenea raspuns? Va dati seama ca interveniti in viata unei fete si o impingeti sa faca ce credeti dvs ca e bine? Ce drept aveti dvs sa faceti asta? Mi-e groaza cand ma gandesc ca un om cu studii, cu o profesie respectata nu-si da seama de ce face. In plus, acel raspuns este de-a dreptul nesimtit.
Si daca eu ma apuc sa intreb pe acest forum daca sa ma sinucid si dvs considerati ca am toate motivele, o sa ma sfatuiti prieteneste sa ma arunc de pe bloc, nu-i asa?
Va rog frumos sa va limitati la domeniul acestui site care oricum si-a pierdut autoritatea prin acest topic.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21De ce insala barbatii?
- 43cum as putea sa-mi salvez casnicia?
- 16iubesc un alt barbat
- 5iritatie pe penis foarte pronuntata... Ce ar putea fi si ce sa-i spun partenerei?
- 17iubesc cu adevarat sau sunt bolnava?
- 11Imi vreau sotia inapoi!
- 13Vreau sa imi salvez casnicia
- 10m-am indragostit desi sunt casatorita
- 3Prima dragoste (continuare)
- 7Nu stiu ce sa cred
- 35vom pleca impreuna in concediu familia noastra si a amantei
- 5Am motive de ingrijorare?
- 4daca intretine relatii sexuale cu 5 femei, poate iubi vreo una?
- 11Am inselat-o.. acum nu mai simt nevoia sa traiesc..
- 6Depresie grava.. am fost prostit de doua ori de aceeasi fata si simt ca totul a fost ireal cu ea
- 10psihoterapie - la 35 ani de casatorie
- 21de ce flirtam??
- 15oare o sa il pot atinge, mangaia si saruta dupa ce stiu ca l'a atins si alta femeie :((
- 8L-am inselat si regret enorm..
- 1m-a inselat,
Mai multe informații despre: relatii extraconjugale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: