Lenjerie intima problema
Buna! am o problema si vreau niste sfaturi sau orice alceva.Pentru inceput sunt un barbat care a descoperit recent lenjeria pentru femei, am inceput sa o port si sa imi placa exterm de mult. Ma simt confortabil si am o alta stare. Nu sunt gay. Ce imi puteti spune sa fac ? este o problema? sfaturi?Este vreo problema pshihica?
1 comentarii
Buna seara,
Cu alte cuvinte v-ati descoperit un fetis: atractia pentru lenjeria intima a femeilor si purtatul acesteia. Acest fetis nu este o problema atat timp cat nu afecteaza viata dumneavoastră intima si relatiile cu sexul opus.
Daca insa aceasta preocupare duce la dezvoltarea unor probleme inseamna ca sub ea exista altceva. Si atunci ar trebui sa "investigati" despre ce este vorba, de preferat cu un psihoterapeut cu experienta in sexologie.
Este interesant nick-ul pe care l-ati ales.
Cu alte cuvinte v-ati descoperit un fetis: atractia pentru lenjeria intima a femeilor si purtatul acesteia. Acest fetis nu este o problema atat timp cat nu afecteaza viata dumneavoastră intima si relatiile cu sexul opus.
Daca insa aceasta preocupare duce la dezvoltarea unor probleme inseamna ca sub ea exista altceva. Si atunci ar trebui sa "investigati" despre ce este vorba, de preferat cu un psihoterapeut cu experienta in sexologie.
Este interesant nick-ul pe care l-ati ales.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Fetisul picioarelor
- 1fetis sexual
- 3Practici fetis scat si piss, cat de daunatoare sanatatii pot fi?
- 51Onanist cu un fetiş mai ciudat
- 5Fetish ciudat, sunt atras de fete care poarta camasi stramte/tricouri polo
- 1Ciudat - sunt atrasa de buricele fetelor
- 8Comportament normal al partenerului?
- 2Fetișuri sau probleme mintale?
Mai multe informații despre: fetisul