Fetișuri sau probleme mintale?
Salut, ma văd cu cineva de 2 ani, nu avem o relație serioasă deoarece eu sunt casatorita și el are relație, dar ne place sa ne simțim bine împreuna el mi a zs ca are fetișuri cu picioarele și am spus ok nu este nici o problema, dar acum când ne am văzut ultima data mi-a cerut sa țin chiloți pe mine in timp ce facem sex și după sa ii dau lui, mi sa părut puțin ciudat pentru ca el este o persoana care vorbește foarte frumos nici măcar cuvântul sex nu îl folosește el zice sa facem dragoste și am fost de acord mi sa părut Funny dar apoi după ce am văzut ca el chiar ia luat mi sa părut ciudat, l am întrebat și a zis ca vrea sa ma simtă aproape când nu sunt lângă el, are femeie acasa care într-adevăr suferă de depresie dar uneori îmi da impresia ca și el are niște probleme, este normal sa facă asta?
2 comentarii
Buna ziua
Exista o vorba care spune ca in ceea ce priveste sexul limita este cea care este acceptata de parteneri.
Mi se pare ciudat sa intrebati pe un forum daca este normal sau nu ce faceti dumneavoastra in dormitor. Totul este ce acceptati sau nu.
Exista o vorba care spune ca in ceea ce priveste sexul limita este cea care este acceptata de parteneri.
Mi se pare ciudat sa intrebati pe un forum daca este normal sau nu ce faceti dumneavoastra in dormitor. Totul este ce acceptati sau nu.
Este foarte normal. Ideea e sa nu-i gasesasca sotia lui. Nu fiti ingrijorata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Fetisul picioarelor
- 1fetis sexual
- 3Practici fetis scat si piss, cat de daunatoare sanatatii pot fi?
- 51Onanist cu un fetiş mai ciudat
- 5Fetish ciudat, sunt atras de fete care poarta camasi stramte/tricouri polo
- 1Lenjerie intima problema
- 1Ciudat - sunt atrasa de buricele fetelor
- 8Comportament normal al partenerului?
Mai multe informații despre: fetisul