POT SA-MI RECASTIG SOTIA?
Suntem casatoriti de trei luni. Insa la putin timp dupa nunta sotia a plecat in strainatate. Bineinteles cu acordul amandurora, acolo avand o parte din familia ei. A plecat sa munceasca. Am hotarat ca o sa ma duc si eu dupa cateva luni. In ultimii doi ani a stat mai mult plecata, adica 7-8 luni in tara si restul in strainatate. Am avut o relatie de sapte ani inainte de a ne casatori.
Acum doua saptamani am avut o discutie mai aprinsa la telefon, in care ii ceream explicatii in privinta salariului si ca as vrea sa vina in tara, pentru a locui aici. In timpul convorbirii mi s-a stins telefonul si nu m-am mai dus sa-i incarc bateria. Datorita discutiei nu am mai sunat-o o saptamana. Cand am incercat sa o sun nu a mai vrut sa raspunda, spunandu-mi printr-un mesaj ca nu vrea sa mai vorbim si ca vrea sa divortam. Le-a interzis tuturor sa-mi vorbeasca. Am reusit sa vorbesc cu cineva care este langa ea si mi-a spus ca este foarte suparata. Adevarul e ca ea munceste foarte mult, de dimineata pana seara, si este stresata.
Cand am intrebat de ce sa ne despartim, mi-a raspuns prin mesaj ca am facut o gresala casatorindu-ne, ca ii este mai bine fara mine. NU ESTE GENUL CARE SA INSELE. O sun nu-mi raspunde. Mi-a mai spus intr-un mesaj ca nu se simte inteleasa si ca datorita certurilor(cateva ca in orice cuplu obisnuit) nu vrea sa auda de mine. Nu vrea sa raspunda la telefon, sa comunice. Nu am batut-o niciodata, nu am injurat-o, am incercat sa-i fac pe plac.Doar ca am fost mai zgarcit cu ea si am incercat oareccum sa-i controlez veniturile, dar tot pentru noi. Sunt dispus sa renunt si la astea, dar nu vrea sa mai vorbeasca acum. Au trecut doua saptamani de cand nu mai vorbim decat ca eu i-am trimis foarte multe mesaje si am incercat sa o sun, iar ea nu vrea sa raspunda. Am zis sa nu o mai sun catva zile, sa-i ofer spatiu (bn ca si inainte vorbeam o data pe zi). Ce credeti.MULTUMESC.
Acum doua saptamani am avut o discutie mai aprinsa la telefon, in care ii ceream explicatii in privinta salariului si ca as vrea sa vina in tara, pentru a locui aici. In timpul convorbirii mi s-a stins telefonul si nu m-am mai dus sa-i incarc bateria. Datorita discutiei nu am mai sunat-o o saptamana. Cand am incercat sa o sun nu a mai vrut sa raspunda, spunandu-mi printr-un mesaj ca nu vrea sa mai vorbim si ca vrea sa divortam. Le-a interzis tuturor sa-mi vorbeasca. Am reusit sa vorbesc cu cineva care este langa ea si mi-a spus ca este foarte suparata. Adevarul e ca ea munceste foarte mult, de dimineata pana seara, si este stresata.
Cand am intrebat de ce sa ne despartim, mi-a raspuns prin mesaj ca am facut o gresala casatorindu-ne, ca ii este mai bine fara mine. NU ESTE GENUL CARE SA INSELE. O sun nu-mi raspunde. Mi-a mai spus intr-un mesaj ca nu se simte inteleasa si ca datorita certurilor(cateva ca in orice cuplu obisnuit) nu vrea sa auda de mine. Nu vrea sa raspunda la telefon, sa comunice. Nu am batut-o niciodata, nu am injurat-o, am incercat sa-i fac pe plac.Doar ca am fost mai zgarcit cu ea si am incercat oareccum sa-i controlez veniturile, dar tot pentru noi. Sunt dispus sa renunt si la astea, dar nu vrea sa mai vorbeasca acum. Au trecut doua saptamani de cand nu mai vorbim decat ca eu i-am trimis foarte multe mesaje si am incercat sa o sun, iar ea nu vrea sa raspunda. Am zis sa nu o mai sun catva zile, sa-i ofer spatiu (bn ca si inainte vorbeam o data pe zi). Ce credeti.MULTUMESC.
3 comentarii
Esti zgarcit chiar si cu banii ei ?! Asta-i buna ! E normal ca s-a refugiat cat mai departe si in multa munca ! Avaritia este un defect cel putin la fel de grav ca si infidelitatea !
Ca o continuare. Nu am inselat-o niciodata si o iubesc. Nu am strigat la ea iesit din comun. In timpul certurilor ne mai rasteam unul la altul. Nu prea am inteles-o in privinta familiei ei la care tine foarte mult(o mare greseala din partea mea). Incerc sa-i spun dar nu vrea sa mai asculte. Mi-am luat bilet sa plec la ea, nu vrea sa ma duc.Multumesc
Lasa biletul, e clar ca nu vrea sa te vada, doar o vei traumatiza mai tare cu prezenta ta pt ca stie foarte bine cine esti, nu-i lipsesti deloc din moment ce tocmai s-a refugiat la familia ei !
Iti spun eu ce sa faci ca sa ai succes !
Iti spun eu ce sa faci ca sa ai succes !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Dezorientare in viata de cuplu - regasirea de sine
- 45cum imi pot salva casnicia atata timp cat el nu sta acasa?
- 67Sotul meu ma mai iubeste sau nu?
- 4Ce se intampla cu sotul meu?
- 15Divort sau nu?
- 7Cum sa actionez, ce sa fac sa fie bine?
- 4Am decis sa divortez!
- 7Nu stiu ce sa cred
- 8M-a inselat. Cum sa trec peste?
- 11L-am inselat! Sunt singura vinovata?
- 10Conteaza mai mult sotia fratelui decat propria iubita?!
- 13Cea mai grea decizie
- 7Cuplu in deriva!!
- 14M-am indragostit de ea..si a plecat la facultate..
- 11Nu ma simt fericita cu sotul meu
- 7Solutie pentru cuplu
- 34Nu vreau sa-mi pierd sotul
- 11CE trebuie sa faci ca sa nu mai pulseze durerea atat de viu in tine?
- 4Sotul meu se masturbeaza!
- 4Jignirea in cuplu
Mai multe informații despre: Viata de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: