Pot avea un copil daca am uterul mic?
am 29 de ani si o mare intrebare.pot avea un copil daca am uterul mic ( in lungime este tot dar pe latime este mai mic, am trompele si ovarele). intrebarea mea este, pot avea un copil? cat trebuie sa fie uterul in latime ca sa pot purta o sarcina pana aproape de termen?
va multumesc pentru timpul acordat,
va multumesc pentru timpul acordat,
4 comentarii
buna mary! uterul infantil nu este cauza de infertilitate. uneori, din cauza ca nu se dilata destul de mult, poate sa duca la nasteri premature, dar asta nu inseamna ca nu poti avea copii.
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS,
ASI VREA SA IAU CEVA SA STIMULEZE SA MA AJUTE SA RAMAN INSARCINATA, IMI PUTETI RECOMANDA CEVA? SA INCERC CU PREGNYL? SAU CLOSTYLBEGIT?
MULTUMESC
ASI VREA SA IAU CEVA SA STIMULEZE SA MA AJUTE SA RAMAN INSARCINATA, IMI PUTETI RECOMANDA CEVA? SA INCERC CU PREGNYL? SAU CLOSTYLBEGIT?
MULTUMESC
iti recomand sa iti gasesti un medic ginecolog care sa te supravegheze si pe perioada sarcinii. ar trebui sa mergi la un consult "pregatitor", eventual sa iti recomande si un set preliminar de analize (pt toxoplasmoza, citomegalovirus etc.), eventual un tratament de stimulare ovariana, NUMAI DACA ESTE NEVOIE. Poate iti recomanda si sa iei cu 3 luni inainte de a ramane insarcinata acid folic (NUMAI asa se previn malformatiile de tub neural, daca incepi sa iei abia dupa ce ramai insarcinata, eficienta scade). Un inceput bine pregatit este foarte important pentru sanatatea bebelusului. Iti doresc sanatate si...noroc!
Nu incerca sa iei stimulatoare de ovulatie fara supravegherea unui medic. Mergi la un ginecolog si vezi aspectul ovarelor, stimulatoarele ovulatorii pot avea efecte nedorite asupra ovarelor cat si alte efecte nedorite. Uterul infantil nu este o cauza importanta de infertilitate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1noduli uterini
- 1Uter deviat
- 11Cancer Uterin--ultima faza???
- 2rana pe uter
- 2rana pe uter
- 1sterilitate
- 11transplant de uter
- 6Am uterul mic.. sunt riscuri pentru bebe?
- 1Uter dublu - este grav sau nu?
- 10Uter mic
- 3uter in AVF
- 1Uter cu microcalcificari in miometru
- 3tratament in sarcina, uter dublu
- 0uter marit
- 2umflatura la uter, cistita, usturime la urinare
- 0Noduli intramurali!
- 0Ecografie intravaginala - intrebare
- 1uter cazut
- 0O informatie va rog despre uter marit
- 0Uter deplasat