uter deviat spre dreapta

La o ecografie recenta mi s-a spus ca am uterul deviat pe dreapta si ca sunt "zdrentuita toata". Ce a vrut sa spuna doctorul nu pot sa imi dau seama?!
A mai spus ca nu o sa pot ramane insarcinata decat cu tratament. Medicul fiind generalist nu sunt 100% sigura de cele spuse de el. deoarece in urma cu 8 luni am fost la ginecolog si nu aveam nimic, totul era in ordine.
Acum un an mi s-a descoperit un chist la nivelul ovarului stang dar mi-a disparut in urma tratamentului cu LAURINA, contraceptive. Alte simptome nu prea am...putina durere la contact sexual dar e doar la intrarea in vagin. si la menstruatie dureri abdominale suportabile, trecatoare cu antiinflamatorii.
Nu stiu daca toate astea au vreo legatura. Ar trebui sa ma ingrijorez? Am uitat sa precizez ca sunt si constipata de aprox. un an. Ce lagatura ar putea avea toate astea si ce ar trebui sa fac? Va multumesc anticipat!
A mai spus ca nu o sa pot ramane insarcinata decat cu tratament. Medicul fiind generalist nu sunt 100% sigura de cele spuse de el. deoarece in urma cu 8 luni am fost la ginecolog si nu aveam nimic, totul era in ordine.
Acum un an mi s-a descoperit un chist la nivelul ovarului stang dar mi-a disparut in urma tratamentului cu LAURINA, contraceptive. Alte simptome nu prea am...putina durere la contact sexual dar e doar la intrarea in vagin. si la menstruatie dureri abdominale suportabile, trecatoare cu antiinflamatorii.
Nu stiu daca toate astea au vreo legatura. Ar trebui sa ma ingrijorez? Am uitat sa precizez ca sunt si constipata de aprox. un an. Ce lagatura ar putea avea toate astea si ce ar trebui sa fac? Va multumesc anticipat!
2 comentarii

Chistul de ovar nu are legatura cu pozitia uterului, insa devierea laterala a acestuia ar putea favoriza constipatia. Durerea la penetrare ar putea fi din cauza unei insufieciente lubrefieri a vaginului - rezolvarea: rabdare si imaginatie...
Va sfatuiesc sa consultati un ginecolog care sa va repete echografia; el va va putea da si sfaturile necesare cu privire la o viitoare sarcina.
Va sfatuiesc sa consultati un ginecolog care sa va repete echografia; el va va putea da si sfaturile necesare cu privire la o viitoare sarcina.

si eu am aceeasi problema cu uterul si mi-a spus medicul ginecolog ca nu am sa poat ramane insarcinata. Nu cred ca este o decizie finala pt am mai auzit la o prietena care are aceeasi problema si a facut 2 copaii fara nici o problema

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Uter deviat
- 3daca am uterul mic, mai nedezvoltat... mai pot sa am copiii?
- 2rana pe uter
- 2rana pe uter
- 5uter fibromatos la 20 ani
- 33anticonceptionale, rana pe uter
- 1sterilitate
- 7dupa operatie de extragere a uterului, numai simt cand urinez
- 3miscari ciudate ale uterului
- 11transplant de uter
- 3uter in AVF
- 2Uter marit
- 0Uter cu contur usor boselat, endometru de 7 mm
- 0O pata pe uter.
- 1Lichid uter
- 1fibrom, chist sau altceva?
- 0Ecografie intravaginala - intrebare
- 0Uter deplasat
- 2Durere in zona uterului
- 0Uter mic - mi s-a spus ca in maxim 1 an sa fac un bebe ca mai tarziu s-ar putea sa nu mai pot
Mai multe informații despre: Uterul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: