Postinor si efectele sale adverse

Acum o saptamana in timpul contactului sexual s-a rupt prezervativul.Personal am fost speriata si inca sunt deoarece nu imi doresc o sarcina, desii in momentul in case am simtit ca s-a rupt m-am tras [cred ca penetrarea era de doar 1-2 cm]si nici ejacularea nu a avut loc in interior.
Am luat Postinor aproximativ la 2-3 ore dupa incident isar a doua pastila la 12 ore dupa prima.
Inca sunt stresata si nu ma pot linisti, e posibil sa fi ramas insarcinata?
Am luat Postinor aproximativ la 2-3 ore dupa incident isar a doua pastila la 12 ore dupa prima.
Inca sunt stresata si nu ma pot linisti, e posibil sa fi ramas insarcinata?

.am uitat sa adaug.astazi trebuia sa fie prima zi de menstruatie si inca nu a aparut...sa fie de la postinor?nu am avut nici un fel de reactie la el

am luat postinor si dupa o saptamana au aparut sangerarile..un fel de menstruatie..cand abundenta, cand deloc.aceste sangerari au loc de 2 zile.e normal?cat mai dureaza?multumesc

buna seara as avea si eu o intrebare, desi am facut sex protejat ciclul mi-a intarziat deja cu 5 zile si sunt cam speriata deoarece nu doresc o sarcina la momentul actual.am luat postinor-2 ambele tablete si as vrea sa stiu cam in cat timp se vad efectele pastile si daca ajuta sau nu in cazul in care sunt insarcinata deja si la cat timp se poate face un test de sarcina?precizez ca este pentru prima data cand utilizez postinor-2 si ca in ultimile 2 luni ciclul mi-a intarziat cu 4 respectiv 2 zile.ma puteti ajuta si pe mine va rog frumos?

buna seara.am nevoie de ajutor deoarece astazi am avut contact sexual neprotejat si totul sa petrecut in urmatorul fel:
eu si prietena mea obisnuim la inceput sa o facem neprotejat pret de 1 2 minute.apoi am pus prezervativul pana la final.dupa aia am mai stat 5-10 minute, m-am spalat apoi iar am facuto neprotejat.apoi iar am pus un prezervativ, iar dupa cateva minute l-am dat iarasi jos, continuand fara. Este posibilitatea sa fi iesit cateva picaturi de sperma fara sa imi dau seama?Poate ramane insarcinata?va rog anuntatima daca e sa ia postinor sau nu
eu si prietena mea obisnuim la inceput sa o facem neprotejat pret de 1 2 minute.apoi am pus prezervativul pana la final.dupa aia am mai stat 5-10 minute, m-am spalat apoi iar am facuto neprotejat.apoi iar am pus un prezervativ, iar dupa cateva minute l-am dat iarasi jos, continuand fara. Este posibilitatea sa fi iesit cateva picaturi de sperma fara sa imi dau seama?Poate ramane insarcinata?va rog anuntatima daca e sa ia postinor sau nu

Buna ziua. AM citit postarile de pana acum referitoare la efectele medicamentului Postinor2, totusi as vrea sa va intreb si eu ceva:
-am un ciclu regulat; pe 29 august mi-a venit menstruatia care a durat doar 3 zile (anormal - la mine dureaza 7 deobicei), in a 4 a zi s-a oprit aproape de tot si atunci am facut sex neprotejat cu sotul meu (pe 1 septembrie). A doua zi am reflectat la ceea ce am facut si am decis ca nu e momentul pt. un copil, si am luat Postinor in data de 2 septembrie - pt. ca desi in teorie o sarcina era putin probabila dar practic, nu era imposibila. Totul a fost bine pana pe 5 septembrie cand a inceput o sangerare destul de abundenta - cam ca un ciclu normal de prima zi (cand fluxul e maxim). Intrebarea mea este daca sangerarea aceasta mai abundenta este normala? Si cat e normal sa dureze? Mentionez ca acum 4 ani am mai luat o data tot Postinor si nu am avut nici o reactie adversa in afara de sani tensionati. Dar reactii adverse pe plan emotional da Prostinor? - pt. ca de cand l-am luat sunt exagerat de iritabila.
Va rog daca puteti sa imi raspundeti mai ales referitor la sangerarea care ma cam ingrijoreaza.
-am un ciclu regulat; pe 29 august mi-a venit menstruatia care a durat doar 3 zile (anormal - la mine dureaza 7 deobicei), in a 4 a zi s-a oprit aproape de tot si atunci am facut sex neprotejat cu sotul meu (pe 1 septembrie). A doua zi am reflectat la ceea ce am facut si am decis ca nu e momentul pt. un copil, si am luat Postinor in data de 2 septembrie - pt. ca desi in teorie o sarcina era putin probabila dar practic, nu era imposibila. Totul a fost bine pana pe 5 septembrie cand a inceput o sangerare destul de abundenta - cam ca un ciclu normal de prima zi (cand fluxul e maxim). Intrebarea mea este daca sangerarea aceasta mai abundenta este normala? Si cat e normal sa dureze? Mentionez ca acum 4 ani am mai luat o data tot Postinor si nu am avut nici o reactie adversa in afara de sani tensionati. Dar reactii adverse pe plan emotional da Prostinor? - pt. ca de cand l-am luat sunt exagerat de iritabila.
Va rog daca puteti sa imi raspundeti mai ales referitor la sangerarea care ma cam ingrijoreaza.

Doamna Lone,
Va dau un mesaj privat, click pe verificati profilul dvs.
Va dau un mesaj privat, click pe verificati profilul dvs.

Buna seara... Am si eu o problema... As avea nevoie de ajutor destul de urgent.
Am luat Postinor2 aproximativ acum o luna, dupa un contact neprotejat cu prietenul meu... Menstruatia mi-a venit insa doar dupa 12-13 zile, si deja din prima zi am avut o sangerare destul de abundenta, cu dureri normale, culoarea sangelui normala, si mi-a tinut cat imi tine de obicei. Cand imi mai intarzia, intotdeauna ma durea mai tare putin.
Acum, dupa aproximativ 2 saptamani de cand mi s-a terminat ciclul menstrual, am avut o stare de ameteala si greata de dimineata... As dori niste sfaturi pe langa testul de sarcina, si sa-mi spuneti va rog cate sanse am sa fi ramas insarcinata?
Am luat Postinor2 aproximativ acum o luna, dupa un contact neprotejat cu prietenul meu... Menstruatia mi-a venit insa doar dupa 12-13 zile, si deja din prima zi am avut o sangerare destul de abundenta, cu dureri normale, culoarea sangelui normala, si mi-a tinut cat imi tine de obicei. Cand imi mai intarzia, intotdeauna ma durea mai tare putin.
Acum, dupa aproximativ 2 saptamani de cand mi s-a terminat ciclul menstrual, am avut o stare de ameteala si greata de dimineata... As dori niste sfaturi pe langa testul de sarcina, si sa-mi spuneti va rog cate sanse am sa fi ramas insarcinata?

As vrea sa l consult pe domnul doctor intr-o problema asemanatoare cu a voastra. acum o saptamana, am luat postinor 2 la o zi dupa contactul sexual neprotejat. pe data de 4 decembrie, am avut o scurgere inchisa la culoare, ca cea dinaintea ciclului menstrual, insotita de dureri usoare de burta. azi, scurgerea s a deschis mult la culoare, ajungand catre cea normala. sunt destul de speriata deoarece nu stiu ce se intampla.. credeam ca din cauza pastilei ciclul meu menstrual s a dereglat si ca vine mult mai devreme. dar vad ca s-a oprit. va rog mult, daca aveti o explicatie, ajuta ti ma. Multumesc anticipat !

un raspuns si pentru mine? trebuie sa aflu urgent

Buna seara, am si eu o problema legata de postinor, am respectat prospectul in vederea administrarii, prima pastila am luato la jumatate de ora de la contactul sexual neprotejat si urmatoarea pastila la 12 ore. Dupa aproximativ 2 zile mi-a curs un lichid maroniu. Dupa acesta am inceput sa curga sange, adik nu e menstruatie. ce as putea face ? sunt speriata ca nu se mai opreste. Sa fie oare efectul secundar al pastilei ? Un raspuns cat mai rapid imi e de mare ajutor. Multumesc

Am si eu o intrebare... Daca iau de mai multe ori postinor este posibil ca in momentul in care doresc sa raman insarcinata acest lucru sa se poata intampla mai greu? Eu am luat postinor de trei sau patru ori dar niciodata de doua ori in aceiasi luna.De doua zile am fost nevoita sa iau iar...sper sa nu am probleme mai tarziu. Va multumesc!

buna ziua!vreau sa mentionez k am luat postinor pe data de 21 iunie iar pe data de 27 iunie mi-a vnt un fel de menstruatie de culoare maro apoi rosie dar foarte redusa decat de obicei.Nu stiu ce ar putea fi, dak e cu adevarat ciclul menstrual sau acea sangerare dupa postinor(dar sa fi vnt la o saptamana dupa administrare?!).Am citi pe net si mi-e sa nu fie vreo sarcina extrauterina:(.va rog ajutati-ma.Am uitat sa mentionez k in momentul contactului sexual, prietenul meu a ejaculat afara, nu si-a dat oarecum seama si a zis sa nu fi ramas si cv inauntrul meu.Va rog ajutati-ma!

buna ziua am luat postinor II si dupa vreo 5 zile am inceput sa am o sangerare usoara si au trecut deja 10 zile de cand o am si incepe sa ma ingrijoreze. Acest lucru este normal ce ar trebui sa fac?

e o dereglare hormonala produsa de postinor daca persista mergi la un gnecolog!

O sa va rog domnule doctor sa imi raspundeti si mie pentru ca desi sunt atatea intrebari de acest gen, sincer inca nu am inteles, desi nu sunt blonda.
1. ACele sangerari dupa 3-4 zile sunt de bine sau de rau? Arata cumva faptul ca a existat o sarcina?
2. Cat timp dureaza aceste dereglari despre care se vorbeste? AR trebui sa imi vina menstruatia in data de 28...daca intarzie este un efect al postinorului sau trebuie sa consult un medic?
Va multumesc anticipat si sper sa ma lamuriti si pe mine.
1. ACele sangerari dupa 3-4 zile sunt de bine sau de rau? Arata cumva faptul ca a existat o sarcina?
2. Cat timp dureaza aceste dereglari despre care se vorbeste? AR trebui sa imi vina menstruatia in data de 28...daca intarzie este un efect al postinorului sau trebuie sa consult un medic?
Va multumesc anticipat si sper sa ma lamuriti si pe mine.

buna ziua! am nevoie urgent de un raspuns la o problema: am avut un contact sexual neprotejat, iar ejacularea a avut loc inauntru.la 12 ore de la acesta am luat postinor, respectand instruciunile. cam la o sapt dupa administrare, am avut dureri de ovare si am avut o sangerare maronie rosiatica, care s a prelungit aprox 8 zile. precizez ca acea sangerare a venit inainte cu doua saptamani de mentruatie, deci e exclusa o eventuala mentruatie. prin urmare, toate aceste simptome sunt in legatura cu contraceptivul sau cu o eventuala sarcina? va rog imperios sa ma ajutati!

Buna ziua !
As vrea sa intreb si eu ceva ! Daca am luat postinor si nu sunt sigura k a lasat in mine..asa doar de siguranta, se poate intampla ceva ? adica sa aiba efect negativ ? de aceea intreb k am si diabet, si mi-e frica sa nu afecteze ceva...k acum e prima oara cand iau!!! Va rog frumos sa imi raspundeti :| multumesc
As vrea sa intreb si eu ceva ! Daca am luat postinor si nu sunt sigura k a lasat in mine..asa doar de siguranta, se poate intampla ceva ? adica sa aiba efect negativ ? de aceea intreb k am si diabet, si mi-e frica sa nu afecteze ceva...k acum e prima oara cand iau!!! Va rog frumos sa imi raspundeti :| multumesc

buna am si eu o intrebare.am 16 ani si am luat de 3 ori postinor intr-un an, adica in 6 luni, este vre-o problema? si pe al 3 l-am luat cam tarziu, aproape dupa 72 de ore de la actul sexual, isi mai face efectul?? ca azi mia venit ca un fel de ciclu...si mie frica ca nu cumva sa nu isi fi facut efectul?astept raspuns...va multumesc!

Salut! Pe data de 14 am avut primul contact sexual, si neprotejat... Tot in ziua respectiva ar fi trebuit sa imi vina menstruatia dar eu deobicei nu am ciclul regulat ( imi vine odata pe luna dar nu la un nr fix de zile). La 20 si ceva de ore am luat prima pastila de prostinor si urmatoarea la 12 ore. Problema e ca eu am avut mai multe sangerari si acum nu stiu de la ce sa fie... Inainte de prima pastila am sangerat (asta cred ca din cauza ca a fost prima data) si dupa pastila a 2a am sangrat putin... Aici am crezut ca mi'a venit (la perioada normala) dar acum, la 2 zile dup prima pastila, numai am nimic. Dupa a2a pastila am avut cam toate simptomele mai putin greata. E posibil sa fiu totusi insarcinata?( el sustine ca nu si'a dat drumul in mine. )astept raspuns va roog! Multumesc!

Buna ziua. Am si eu o intrebare privind efectele postinor.
Deci, pe data de 18 iulie mi s-a inceput menstruatia, pe 22 am avut act sexual neprotejat si am luat pastilele postinor dupa regulile stabilite. de ieri 25 iulie am niste singerari destul de abundente, asemanatoare menstruatiei. Ce reprezinta aceste singerari? Si exista riscul unei sarcini?
Deci, pe data de 18 iulie mi s-a inceput menstruatia, pe 22 am avut act sexual neprotejat si am luat pastilele postinor dupa regulile stabilite. de ieri 25 iulie am niste singerari destul de abundente, asemanatoare menstruatiei. Ce reprezinta aceste singerari? Si exista riscul unei sarcini?

Buna ! as dori un raspuns urgent. astazi ma jucam cu iubitul meu.. in sensul ca m-a penetrat putin de cateva ori, dar nu a ejaculat. mentionez ca nu am folosit prezervativ, avand in vedere ca nu credeam ca o sa ajungem asa departe. ar trebui sa iau postinor? si daca da, ce trebuia sa iau in considerare?am aproape 17 ani. am nevoie urgent de un raspuns, de preferat de la domnul doctor. Multumesc !!

Buna.in data de 4 august am avut un contact sexual neprotejat...cu ejaculare in interior.iar dupa 2 zile...in 6 august mi.a venit ciclul...as putea fi insarcinata?

Buna seara in urma cu 6 zile am avut contact sexual neprotejat si dupa o ora am luat postinor de 4 zile am greuturi si de 2 zile diaree impreunate cu dureri de cap si stomac credeti ca pastila nu si-a facut efectul? E posibil sa fiu insarcinata? Astept raspuns urgent!!! Multumesc!!

Am avut contact sexual neprotejat (a 10 zi de la menstruatie). La 2 ore dupa contactul sexual am luat Postinor, prima pastila. A doua pastila am luat-o la 24 ore. Sunt probleme? Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc!

Buna ziua..am nevoie de ajutorul vostru pt k deja am intrat in panica, am luat aceasta pastila in timpul menstruatiei, de obicei menstruatia mea dura maxim o saptamana, insa acum sunt in a doua saptamana si totusi mai sangerez, nu mult ca o menstruatie normala ci putin ma patez iar in unele zile e ceva mai mult decat o pata de sange.e normal acest lucru?am motive sa am panica?nu m'am dus la medici deoarece sunt medici ce cateodata nici nu stii daca e adevarat sau nu ce zic, va rog ajutati'ma.multumesc

Buna, am si eu o intrebare, in data de 14 august mi-a venit ciclul pe 19 s-a terminat, pe 20 am avut act sexual neprotejat si m-am speriat, de aceea am luat a doua zi postinor apoi peste 12 ore altul, pe data de 27 august am avut iarasi contact sexual neprotejat si nu inteleg daca a fost ejacularea, probabil ca putin, dar mentionez ca a doua zi pe 28 mi s-a produs efectele postinorului, o singerare slaba de culoare maronie undeva 3 zile, apoi stare de greata care a durat o zi, iar acum am dureri mari de cap.Am ciclu cu un interval de 21-25 zile.Pot sa ramin insarcinata sau nu, imi va veni ciclu sau cum???Nu stiu ce sa cred

Bună seara, pe data de 12 februarie prezervativul a rămas în vagin și am luat pastila de a doua zi și anume Postinor la circa 20 de minute după ce am realizat, api de data de 13 februarie am luat a doua pastila de Postinor, pe 18 februarie am inceput sa am sângerări până pe 23, menționez că nu erau abundente, iar pe 24, 25, 26 februarie am inceput sa am mici scurgeri maronii sau chiar roșii. Ce vrea sa insemne aceasta? Este vreo posibilitate de a fi însărcinată?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 60Intarzierea menstruatiei
- 7dupa chiuretaj sex neprotejat, apoi am luat Postinor. sunt insarcinata?
- 3cum imi poate afecta postinor 2 organismul?
- 2este normal sa ai mensruatie de doua ori intr-o luna?
- 5reactii adverse yasmine
- 6Pot sa iau pilule ca sa imi intarziu ciclul?
- 3postinor dupa aproape 70 ore... + sangerari prelungite
- 3menstruatia dupa postinor 2
- 3Vreau sa stiu. sangerare vaginala dupa postinor
- 4Postinor 2 desi el nu a ejaculat
- 8ce se intampla daca.?
- 4ce ar putea fi ciclu menstrual sau o rana si sangerez?
- 1Postinor luat dupa 48 ore e posibila o sarcina
- 6In ultimele 2 luni mi-a venit ciclu cu cel mult 10 zile mai devreme
- 1la 13 ani, in a doua zi a ciclului a avut 2 zile o sangare maronie
- 3postinor
- 6scurgeri maronii dupa antrenament
- 7am nevoie de un sfat! as putea sa raman insarcinata?
- 6ce fel de ciclu?
- 1E posibil?
Mai multe informații despre: postinor sangerarile maronii ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: