postinor-heeelp

28-10-2006
nadyra
Nu este medic/terapeut
nadyra
Buna ziua!Am si eu o problema.ultima menstruatie am avut-o pe 23 sept, dupa terminare am avut raporturi sexuale insa prezervativul a ramas in mine.am luat postinor, dar dupa cateva zile am sangerat si-am mers la ginecologie, unde mi s-a prescris flamexin(pt o sapt)si duphaston(in per 8-17 oct).pe 18-19 oct am avut raporturi sexuale protejate, insa problema este ca astazi sunt in a 35-a zi si inca nu mi-a venit menstruatia.mentionez ca ma avut sanii destul de tari si durerosi, si am facut si un test de sarcina pe 26 care a iesit negativ.astazi sanii sunt putin mai moi, dar inca tari.sunt insarcinata oare?
1 comentarii
0
10-11-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Singerarea menstruala ar fi trebuit sa apara la citeva zile dupa ce ati terminat tratamentul cu duphaston. Un examen ginecologic ar putea eventual de ce nu s-a intimplat asa...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul