Posibile efecte adverse dupa infiltratii genunchi
Buna Ziua!
Am fost operat la genunchi acum 4 luni, artroscopie. Am o problema la tendonul din spatele genunchiului, iar doctorul ortoped a recomandat niste infiltratii, dupa ce am incercat zile la rand cu diclofenac si alte unguente, fara succes.
Ce efecte secundare pot aparea (daca este vreunul) daca fac aceste infiltratii in timp ce iau injectii deca-durabolin.
Nu stiu inca ce solutii imi va injecta la genunchi. Voi afla saptamana viitoare, dar sunt curios daca pot aparea unele efecte adverse prin combinarea acestor substante.
Va multumesc !
Am fost operat la genunchi acum 4 luni, artroscopie. Am o problema la tendonul din spatele genunchiului, iar doctorul ortoped a recomandat niste infiltratii, dupa ce am incercat zile la rand cu diclofenac si alte unguente, fara succes.
Ce efecte secundare pot aparea (daca este vreunul) daca fac aceste infiltratii in timp ce iau injectii deca-durabolin.
Nu stiu inca ce solutii imi va injecta la genunchi. Voi afla saptamana viitoare, dar sunt curios daca pot aparea unele efecte adverse prin combinarea acestor substante.
Va multumesc !
5 comentarii
http://www.isteroids.com/Deca-Durabolin/Deca_Durabolin_Side_Effects.html
depinde cu ce vrea sa infiltreze genunchiul?
depinde cu ce vrea sa infiltreze genunchiul?
Asta e problema ca inca nu stiu, o sa aflu pe miercuri abia, cred. Ma intereseaza efectele combinarii lor, daca este vreunul.
Pot revenii cu un raspuns mai clar, saptamana viitoare, in legatura cu substanta injectata in genunchi.
Multumesc de raspunsul rapid!
Pot revenii cu un raspuns mai clar, saptamana viitoare, in legatura cu substanta injectata in genunchi.
Multumesc de raspunsul rapid!
Buna adamantium,
Voi face injectia cu Dexamethasone Sodium Phosphate astazi, in spatele genunchiului.
Din combinarea cu Deca-durabolin, se poate intampla ceva?
Multumesc de ajutor.
Voi face injectia cu Dexamethasone Sodium Phosphate astazi, in spatele genunchiului.
Din combinarea cu Deca-durabolin, se poate intampla ceva?
Multumesc de ajutor.
fiind administrat local, sinumai o data, probabil nu se va intampla nimic insa trebuie citit si sescrierea medicamentului
trebuie sa stiti ca cosrticosteroizii administrati repetat local langa tendoane si ligamente cu timpul produc deterioararea acestora cu posibile rupturi spontane
trebuie sa stiti ca cosrticosteroizii administrati repetat local langa tendoane si ligamente cu timpul produc deterioararea acestora cu posibile rupturi spontane
Multumesc mult de raspunsurile rapide.
Am inteles ca nu este bine sa faci multe infiltratii in acelasi loc, eu voi avea nevoie de 1 sau 2 injectii cel mai probabil, din ce a spus si doctorul ortoped.
Maine voi face prima injectie.
Multumesc inca odata, o zii buna!
Am inteles ca nu este bine sa faci multe infiltratii in acelasi loc, eu voi avea nevoie de 1 sau 2 injectii cel mai probabil, din ce a spus si doctorul ortoped.
Maine voi face prima injectie.
Multumesc inca odata, o zii buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28entorsa la genunchi, cu urmari: sensibilitate, instabilitate si troznituri
- 8Lovitura genunchi!
- 11Operatie cusut tendon mina stanga-recuperare
- 10leziune menisc intern genunchi drept
- 15probleme cu tendoanele la degetele piciorelor
- 5Rezultat RMI la genunchi
- 17dureri de genunchi
- 4durere genunchi
- 2Durere genunchi!
- 13durere genunchi de la fotbal
- 0Leziune grad 3 menisc intern (segment posterior) genunchi drept
- 1Entorsa genunchi drept
- 5Ruptura tendon achilean
- 0probleme la genunchi dupa operatie
- 4Condropatie genunchi si leziune coloana vertebrala... kangoo jumps
- 3degenerescenta Mi.
- 17Tendon deget mare picior rupt
- 5Durere de genunchi
- 0Probleme la genunchiul stâng, vă rog cineva să mă ajute!
- 2Operație la genunchi proteza totala
Mai multe informații despre: Genunchiul tendoanele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Tendinita
- Tendinita si tendinopatia
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Tendinita calcificanta
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: