genunchi umflat dupa 9 luni de la operatie de ligamente incrucisate...
Buna seara, am si eu nevoie de niste sfaturi.
In iulie 2013 mam operat de ligamente incrucisate, dupa care am inceput perioada de recuperare.De vreo 2 luni alerg in fiecare zi cam 30-40 minute si nu am simtit dureri pana acum vreo 2 zile cand genunchiul a inceput din nou sa se umfle.Am fost sa alerg chiar si asa, si am simtit o durere in faza de incalzire cam 5-10 min dupa care nu am mai simtit durere, dar in schimb genunchiul este tot umflat.
As dori sa stiu daca este normal, mentionez ca nu sunt sportiv de performanta, doar ca 3-4 zile pe saptamana fac sport ocazional, bicicleta si joghing.multumesc anticipat
In iulie 2013 mam operat de ligamente incrucisate, dupa care am inceput perioada de recuperare.De vreo 2 luni alerg in fiecare zi cam 30-40 minute si nu am simtit dureri pana acum vreo 2 zile cand genunchiul a inceput din nou sa se umfle.Am fost sa alerg chiar si asa, si am simtit o durere in faza de incalzire cam 5-10 min dupa care nu am mai simtit durere, dar in schimb genunchiul este tot umflat.
As dori sa stiu daca este normal, mentionez ca nu sunt sportiv de performanta, doar ca 3-4 zile pe saptamana fac sport ocazional, bicicleta si joghing.multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6durere genunchi drept
- 7ma tine ceva la genunchi, imi trosnesc
- 48Ruptura de menisc n-ar trebuii sa doara
- 1probleme genunchi
- 3Accidentare genunchi stang
- 1Durere sub genunchi
- 10Entorsa genunchi drept.
- 1Usoara durere in spatele genunchiului
- 0problema ligamente genunchi
- 0Ligamentele genunchi lezare
- 1durere de genunchi dupa bai fierbinti
- 32dureri in spatele genunchilor
- 7Traumatism genunchi; am facut fizioterapie, gimnastica medicala si simt inca dureri
- 5durere genunchi stang
- 5Artrosinovita copil
- 2Durere in spatele genunchiului
- 2Punga umflata peste rotula fara dureri
- 0Lovitura genunchi
- 4Mi-a „fugit” genunchiul intr-o parte, am cazut in fund - Care sunt sansele sa am ligamentele rupte?
- 1Lichid scos din genunchi
Mai multe informații despre: Genunchiul inflamarea genunchiului umflatura la genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Genunchiul umflat
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: