posibila afectiune neurologica?

Buna ziua! Incerc sa gasesc o cauza reala a simptomelor mele : de vreo 6 luni, am niste dureri in zona pieptului, intre sani, sau in zona epigastrului, insotite de junghiuri in sanul stang. Aceste dureri si junghiuri nu sunt intr-un singur loc, se "plimba", iar ca durata nu depasesc cateva secunde pana la un minut. Am facut control cardiologic, incluzand EKG, radiografie pulmonara si eco cardiaca. Medicul cardiolog a spus ca nu as avea probleme cu inima, cauza durerilor trebuind cautata in alta parte (?).
Mentionez ca mi se intampla noaptea cand dorm sa ma trezesc cu degetele de la maini amortite (cu mainile, cand una, cand alta, cand amandoua).
Astept un sfat, o parere. Va multumesc!
Mentionez ca mi se intampla noaptea cand dorm sa ma trezesc cu degetele de la maini amortite (cu mainile, cand una, cand alta, cand amandoua).
Astept un sfat, o parere. Va multumesc!
2 comentarii

Personal cred ca in ce priveste junghiurile puteti avea o nevralgie intercostala stanga, asta in contextul in care toate analizele pe care le-ati indicat sunt bune, iar paresteziile cred eu ca indica o lipsa de calciu.Incercati o calcemie si veti afla rezultatul.Bun sau rau veti mai elimina o cauza.
Multa sanatate!
Multa sanatate!

FOARTE SERIOS - vedeti sa nu aveti vreo GIARDIOZA, va rog duceti-va si faceti un examen coproparazitologic, pentru ca in general parazitozele intestinale pot fi tacute ca simptomatologie intestinala, insa scad tensiunea, dau junghiuri intercostale, si alte simptome extra - amorteli la degetele inelar si si mic de la maini.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Interpretare Angio RMN cerebral (arterial/venos)nativ și cu substanță de contrast
- 3Torticolis de la scolioza?
- 1În cazul unui AVC hemoragic 60 % partea dreapta a creierului
- 1Amorteala la picior
- 2Mici dureri de cap si de ceafa
- 0Ajutor! Tic sau afectare neurologică la copil de 8 ani?
- 1Epuizare fizica oboseala memorie slaba amnezie energie insuficienta
- 2Citire CT va rog
- 2Nevralgie cervicală și Tinitus sever
- 3Neuropatie sau altceva ?