Poliatrita reumatoida-tratament biologic-efecte adverse!!!! Un tratament naturist va rog!

03-07-2016
madycris
Nu este medic/terapeut
madycris
Buna ziua,
Mama mea sufera de poliatrita reumatoida de 20 de ani.In prezent efectueaza un tratament biologic cu Mabthera. Este sub acest tratament de aproximativ 4 ani si a dezvoltat o serie de alte complicatii, cum ar fi: aritmii cardiace, bronsiectazii pulmonare, hepatita B, infectii genitale si mai nou s-a reactivat o sinuzita...care pare cronicizata deja.
Intrebarea mea este : mai este cineva sub acest tratament si a dezvoltat astfel de complicatii post Mabthera? Un tratament naturist care sa mearga paralel?
Momentan tinem in frau aritmiile cu Aspenter si Metroprolol, bronsiectaziile cu Singulaire si Luivac, hepatita cu entecavirum, la infectiile genitale inca cautam tot felul de tratamente. Cu ce sa tratam sinuzita cronica?
Sinuzita ii provoaca noaptea crize de sufocare, dureri de cap, inflamatii oculare, ale gatului si un gust si miros fff urat.

Va multumesc anticipat pentru orice sfat, opinie si sugestie de tratament!
3 comentarii
0
03-07-2016, ora 19:35
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Incercati terapia cu venin pt PR. Vedeti videouri pe Youtube. Poate renunta la acel medicament care probabil i-a dat atatea efecte secundare.
0
22-08-2018, ora 11:09
Dr. Ghiță Adrian-Lucian
Reumatologie, Craiova
Dr. Ghiță Adrian-Lucian
Buna ziua.S-ar putea inlocui cu un alt tratament biologic.
0
11-10-2018, ora 20:10
dbdb
Nu este medic/terapeut
dbdb
Buna ziua, incercati dieta antiinflamatoare si gimnastica Qigong, https://www.youtube.com/watch?v=zzD4svzG9js. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.