Simptome poliartrita reumatoidă?
Buna ziua, am vârsta de 25 de ani in urma cu 3 ani am avut nenumărate probleme cu amigdalele (infecți) timp de 1 an in care nu prea am fost tratat corect, într-un final am ajuns la aigdalectomie unde am fost operat la Cluj, nu știu dacă are legătura dar dupa aceasta operație am început sa am dureri articulare începând cu genunchi, am luat ceva suplimente și a fost mai bine, însă a început cu degetul mijlociu de la mâna dreapta unde articulația sa umflat puțin este roșie, rigida și calda după timp de 4, 5 luni a apărut și la degetul de la mâna stânga in același loc și exact la fel, in ultimul an au început sa apăra dureri la glezne și gambe din ce in ce mai insuportabile bineînțeles și o stare de oboseala generală, febra ușoară, insomnie și astenie cu pusee la 2, 3 săptămâni precizez ca am fost văzut de 2 medici reumatologi in acest timp pana acum 1 an când am renunțat din cauza ca sau făcut analize biologice, RMN radiografie mâini, unde nu au ieșit modificări și am primit antiinflamatoare și suplimente pentru articulați fără nici un diagnostic de reumatologie, acum nu știu ce sa mai fac, dacă cineva are un sfat și poate ajuta va rog din suflet și va Multumesc.
3 comentarii
Ati facut analiza pentru boli autoimune? Se face cu plata. E in jur de 300 lei.
Am făcut anticorpi CCP la recomandare, au fost in limite normale.
Buna ziua,
Poliartrita reumatoida se diagnosticheaza mai ales prin examinare clinica si mai putin prin analize.
Testele de inflamatie normale nu exclud o potentiala poliartrita (de tip seronegativ).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Poliartrita reumatoida se diagnosticheaza mai ales prin examinare clinica si mai putin prin analize.
Testele de inflamatie normale nu exclud o potentiala poliartrita (de tip seronegativ).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 42poliartrita reumatoida sau artroza?
- 5poliartrita reumatoida este genetica?
- 1708Poliartrita reumatoida
- 22Poliartrita reumatoida
- 8Am o stare de rau generala, cu o senzatie profunda de neputinta - orice efort ma epuizeaza total
- 22proteina c reactiva MARE
- 5e poliartrita?
- 0Poliartrita reumatoida forma seronegativa
- 5Poliartrita reumatoida
- 1poliartrita reumatoida
- 2poliartrita reumatoida seronegativa st II
- 8Poliartita si sarcina?
- 1e posibil ca izoniazida sa-i fi afectat inima?
- 1Poliartrita reumatoida
- 2Poliartrita reumatoida tratata cu sulfasalazina - VSH 90 - schimbare tratament?
- 0Scoatere tatuaj si boala autoimuna
- 2Poliartrita reumatoida primele simptome?
- 2Poliartrita reumatoidă
- 10Poliartrita reumatoida/ spondilita anchilozanta
Mai multe informații despre: poliartrita reumatoida
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: