poliartrita?

dureri articulare la toate articulatiile mari sau mici, indiferent de vreme, oboseala sau pozitie, inclusiv noaptea. femeie, 51 ani, fumatoare, cafea zilnic o cescuta, profesor, sedentarism, supraponderabilitate. fara alte patologii in antecedente.la menopauza.
dintre analizele facute mentionez:leuc 9010, eozinofile 8, 7%, figrinogen 474, prot totale 7, 52, col total 691, ldl 170, trigliceride 555, hdl 44, pcr 11, 46;rct walle rose negativa.
durerile au inceput sa se accetueze dupa o excursie in grecia, unde nu am avut nici o durere, nu am luat nici o pastila.
va multumesc anticipat!
dintre analizele facute mentionez:leuc 9010, eozinofile 8, 7%, figrinogen 474, prot totale 7, 52, col total 691, ldl 170, trigliceride 555, hdl 44, pcr 11, 46;rct walle rose negativa.
durerile au inceput sa se accetueze dupa o excursie in grecia, unde nu am avut nici o durere, nu am luat nici o pastila.
va multumesc anticipat!
4 comentarii

un diagnostic de poliartrita se pune in urma unui examen de specialitate.din cele prezentate este putin probabil acest diagnostic, in schimb este posibil sa aveti o disfunctie tiroidiana (hipotiroidism?), de aceea va sugerez un consult endocrinologic.

colesterolul este crescut si la fel ldl.trebuie sa mai slabiti din greutate, sa mergeti o jumatate de ora pe jos in fiecare zi, sa mincati mai putin gras si sa va adresati medicului de familie pentru tratament si control.trebuie sa preveniti depunerea colesterolului pe vase.in ce priveste durerile daca se mentin se pot face niste radiografii.puteti sa luati un tratament antiinflamator diclofenac 50, 3 tb pe zi si unguent diclofenac si un antialgic un algocalmin.multa sanatate.

Buna ziua.Banuiesc ca ati fost la un medic reumatolog si bineinteles la endocrinologie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Poliartrita reumatoida
- 2dureri osteo-articulare.
- 19durere in incheietura mainii
- 5de o luna urmez un tratament pt poliartrita reumatoida.. pot sa iau si anticonceptionale?
- 14poliartrita reumatoida
- 5e poliartrita?
- 5Dureri articulare cam de 2 ani + dureri si umflaturi la genunchi
- 13poliartrita reumatoida?
- 5poliartrta reumatoida gradul 2, acum 2 luni
- 7poliartrita reumatoida
- 0dureri articulare numai noaptea
- 0Metatarsalgie, durere articulatie deget mijlociu picior
- 13dureri articulare si musculare dupa efort fizic
- 5durei osoase, musculare
- 9ceva grav sau ceva trecator
- 0enbrel si metotrexat in sarcina