durere in urma sarurilor depuse
am aflat in urma multor investigatii ca durerea pe care o am de aproximativ 2 luni se cauzeaza sarurilor depuse. ma doare piciorul atunci cand il misc in anumite poziti, nu pot fugi nu pot sa fac miscari bruste cu el. ajutor va rog.
4 comentarii
Va rog sa-mi spuneti ce diagnostic vi s-a pus.Ce analize ati facut?Acid uric, creatinina serica si urinara etc?
am facut rmn si radiografie, am fost la 3 ortopezi si au zis ca nu am nimic. apoi am fost la un fizioterapeut si mia zis ca nu are cum sa mi apara ceva in neregula pentru ca am niste saruri depuse pe articulatii, si nu apar la nici un fel de analiza.
In afara de RMN, radiografie va rog sa-mi spuneti de unde ati aflat ca aveti "saruri depuse pe articulatii"?Ce alte analize ati facut?Trebuie facute si acidul uric, creatinina serica si urinara, proteina C reactiva, ASLO, fibrinogen.
buna ziua. am mai scris pe aces forum medical, dupa cum vedeti, mi-am facut o operatie, mi sa extirpat jumatate din meniscul extern de la piciorul drept. a trecut cam 7 luni de atunci, dar piciorul tot ma jeneaza, nu mai este ca la inceput, dar tot ma deranjeaza. astept sfaturi, va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dureri osteo-articulare.
- 3degete amortite dimineata si dureri articulare cu limitarea mişcarilor
- 19durere in incheietura mainii
- 20dureri de oase
- 1dureri de oase
- 4am si o problema..poate ma ajuta cineva
- 7Dureri de oase
- 13De o sapatamana: dureri lombare, mictiuni dureroase, dureri abdominale, inghinale si articulare
- 6Boala Behcet - informatii, sfaturi
- 7durere in oase
- 9fara diagnostic: am dureri puternice in tot corpul
- 4magne b6
- 4Dureri de articulatii si oase
- 17Recomandare medicament crema dureri articulatii
- 8Durere os stern la miscare + tuse
- 4Dureri de crestere
- 15Dureri groaznice asupra membrelor superioare si inferioare
- 5am dureri la degetele de la maini
- 2leucemie
- 0Dureri de mana/ picior copil 4 ani