dureri musculare si de articulatii, fetita 7 ani

ma numesc Stefania si va cer sfatul in legatura cu problemele de sanatate ale fetitei mele care va implini in ian 7 ani.De la o vreme a inceput sa acuze dureri de picioare si maini.Noaptea trecuta chiar s-a trezit plingind din cauza acestor dureri.I-am dat o lingurita de nurofensi durerea a cedat.medicul nostru de familie zice ca pot fi dureri de crestere, dar recunosc cinstit ca ma ingrijoreaza situatia.Mentionez ca am avut probleme cu streptococul b hemolitic si ca sotul meu a avut, copil fiind, reumatism poliarticular acut.Va rog ajutati-ma cu un sfat!
4 comentarii

Poate te pot ajuta cu mai mult decat un sfat, sunt consultant de nutritie si pot sa-ti recomand un program pt imbunatatirea starii de sanatate a fetitei tale;-, am nevoie de mai multe info pt ca sa-ti pot spune daca te pot ajuta sau nu.Sanatate!

Desigur, ar putea fi si dureri de crestere dar nu ignorati problema.Streptococul beta hemolitic de grup A este responsabil de o serie de complicatii:renale, cardiace, articulare, etcsi trebuie neaparat eradicat.Pentru aceasta medicul de familie va poate recomanda efectuarea unui exudat faringian, ASLO, proteina C reactiva, VSH si in functie de rezultat va lua o decizie terapeutica.

Ma cheama Maria si am un baiat de 6 ani si 6 luni si se vaita tot timpul de dureri la nivelul gleznelor.I-am dat si un complex de calciu si tot il dor.
Mdicul de familie mi-a spus ca sunt dureri de crestere.
Ce-as putea face in acest caz?
Mdicul de familie mi-a spus ca sunt dureri de crestere.
Ce-as putea face in acest caz?

Buna ziua.Copilul meu de 12 ani are dureri musculare si articulare cronice de ani de zile.Are cineva o informatie despre o clinica din Austria sau alta tara care ma poate ajuta.Copilul meu a urmat tratamente cu calciu si vitamina d dar nici un rezultat.
Va multumesc.
Va multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3degete amortite dimineata si dureri articulare cu limitarea mişcarilor
- 5simt dureri osteoarticulare din ce in ce mai mari
- 21durere picior si fasciculatii musculare
- 70dureri de incheieturi...
- 7dureri musculare si osoase de un an
- 2dureri de oase
- 7acum 3 ani am descoperit ca am sifilis
- 13dureri articulare si musculare dupa efort fizic
- 2O boala musculara?
- 1dureri articulare, musculare
- 0ameţeli, dureri de oase şi muschi
- 2Mancarimii, oboseala cronica, dureri musculare!
- 5Durere Pectorala
- 1Dureri la nivelul oaselor
- 0durere de muschi la picioare
- 1Durere articulatii mana stanga
- 0Durere biceps cand ma incordez
- 2Dureri musculare mana stanga
- 3Dureri musculare nelocalizate in tot corpul
- 7Factor reumatoid mare
Mai multe informații despre: durerea musculara durerea osteoarticulara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: