dureri musculare si de articulatii, fetita 7 ani
ma numesc Stefania si va cer sfatul in legatura cu problemele de sanatate ale fetitei mele care va implini in ian 7 ani.De la o vreme a inceput sa acuze dureri de picioare si maini.Noaptea trecuta chiar s-a trezit plingind din cauza acestor dureri.I-am dat o lingurita de nurofensi durerea a cedat.medicul nostru de familie zice ca pot fi dureri de crestere, dar recunosc cinstit ca ma ingrijoreaza situatia.Mentionez ca am avut probleme cu streptococul b hemolitic si ca sotul meu a avut, copil fiind, reumatism poliarticular acut.Va rog ajutati-ma cu un sfat!
4 comentarii
Poate te pot ajuta cu mai mult decat un sfat, sunt consultant de nutritie si pot sa-ti recomand un program pt imbunatatirea starii de sanatate a fetitei tale;-, am nevoie de mai multe info pt ca sa-ti pot spune daca te pot ajuta sau nu.Sanatate!
Desigur, ar putea fi si dureri de crestere dar nu ignorati problema.Streptococul beta hemolitic de grup A este responsabil de o serie de complicatii:renale, cardiace, articulare, etcsi trebuie neaparat eradicat.Pentru aceasta medicul de familie va poate recomanda efectuarea unui exudat faringian, ASLO, proteina C reactiva, VSH si in functie de rezultat va lua o decizie terapeutica.
Ma cheama Maria si am un baiat de 6 ani si 6 luni si se vaita tot timpul de dureri la nivelul gleznelor.I-am dat si un complex de calciu si tot il dor.
Mdicul de familie mi-a spus ca sunt dureri de crestere.
Ce-as putea face in acest caz?
Mdicul de familie mi-a spus ca sunt dureri de crestere.
Ce-as putea face in acest caz?
Buna ziua.Copilul meu de 12 ani are dureri musculare si articulare cronice de ani de zile.Are cineva o informatie despre o clinica din Austria sau alta tara care ma poate ajuta.Copilul meu a urmat tratamente cu calciu si vitamina d dar nici un rezultat.
Va multumesc.
Va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dureri de oase si muschi
- 3durere antebrat!
- 14am dureri de oase...
- 9probleme ale articulatiilor muschilor si tendoanelor
- 70dureri de incheieturi...
- 4Amorteala foarte ciudata, de la un tratament cu gentamicina?
- 12Pete rosii, picioare umflate, dor incheieturile!
- 10Tendon rotulian zdrobit
- 3dureri musculare, ameteli, dureri de cap, extrasistole.
- 4dureri de oase si de articulatii
- 9fara diagnostic: am dureri puternice in tot corpul
- 6Locuim in America si sotul meu raceste frecvent
- 13genunchiul meu stang este in permanenta mult mai rece
- 2Dureri musculare (gambe) urmate de stari de amorteala si caldura
- 4durere musculara a umarului
- 3Dureri oase
- 27dureri deget picior şi oase
- 1De cateva luni ma dor tare rau incheieturile de la maini, coatele genunchi si degetele de la maini
- 0febra musculara
- 2Dureri musculare mana stanga
Mai multe informații despre: durerea musculara durerea osteoarticulara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: