Poliartita si sarcina?
8 comentarii
Buna ziua!
Neglijarea tratamentului de fond duce inexorabil la distrugeri articulare masive, rapide si invalidante.
Ce intelegeti prin expresia ""de 2 luni nu mi s-a mai aprobat dosarul"??
Este absolut imposibil sa nu vi se aprobe dosarul. Consecintele sunt de ordin penal.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Neglijarea tratamentului de fond duce inexorabil la distrugeri articulare masive, rapide si invalidante.
Ce intelegeti prin expresia ""de 2 luni nu mi s-a mai aprobat dosarul"??
Este absolut imposibil sa nu vi se aprobe dosarul. Consecintele sunt de ordin penal.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Medicul reumatolog spune ca inca nu s-a aprobat tratamentul biologic:Humira.
Asta inseamna ca nu o sa pot sa am copii? :(
Buna ziua!
Trebuie sa faceti ceva, deoarece nu puteti ramane fara tratamentul de fond atata timp.
Trebuie sa actionati cu memorii la nivelul Ministerului Sanatatii si la nivelul CNAS, deoarece veti ajunge foarte repede intr-o stare de invaliditate grava.
Neglijarea tratamentului produce consecinte grave.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Trebuie sa faceti ceva, deoarece nu puteti ramane fara tratamentul de fond atata timp.
Trebuie sa actionati cu memorii la nivelul Ministerului Sanatatii si la nivelul CNAS, deoarece veti ajunge foarte repede intr-o stare de invaliditate grava.
Neglijarea tratamentului produce consecinte grave.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua! Au trecut 7 luni de cand nu mai iau tratamentul. Medicul ginecolog mi-a spus ca din punct de vedere ginecologic, totul este in ordine. Acum sunt in dubii in legatura cu conceperea unui copil, adica mi-e frica de faptul ca de bebelus ar putea avea si el probleme datorita mie. Ce ma sfatuiti?
Buna ziua!
Am nenumarate paciente cu poliartrita reumatoida (unele cu forme foarte agresive), care au copii sanatosi.
NU puteti avea o garantie nici intr-un sens, nici in celalalt.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Am nenumarate paciente cu poliartrita reumatoida (unele cu forme foarte agresive), care au copii sanatosi.
NU puteti avea o garantie nici intr-un sens, nici in celalalt.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Ati reușit cu bebe? Daca sunt utile, cunosc persoana ce a trecut prin aceste provocări si e dispusa sa ofere informații din experiența sa cu mențiunea ca e doar experienta ei (asa mi-a spus sa spun. Nu e medic). Nu e atrasa de tehnologie, deci puteți sa imi scrieti in privat (pe adresa ioana_c20@yahoo.com) si pot da datele de contact. Sănătate tuturor!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10poliartrita reumatoida
- 22Poliartrita reumatoida
- 15poliartrita reumatoida
- 19Poliartrita reumatoida forma seronegativa
- 3este indicat tratamentul cu predninson pt poliartrita reumatoida forma sero negativa?
- 3poliartrita reumatoida
- 5Poliartrita reumatoida
- 3Suspiciune poliartrita reumatoida ?
- 14poliartrita reumatoida si marti mi sa facut punctie mi sa scos 20 de ml de lichid...
- 2poliartrita reumatoida
- 50Diagnostic: poliartrita reumatodoida. Tratament?
- 3Poliatrita reumatoida-tratament biologic-efecte adverse!!!! Un tratament naturist va rog!
- 1Poliartrita reumatoida
- 2Poliartrita reumatoida tratata cu sulfasalazina - VSH 90 - schimbare tratament?
- 2Poliartrita reumatoida
- 2Poliartrita reumatoida primele simptome?
- 3Simptome poliartrita reumatoidă?
- 2Poliartrita reumatoida
- 7Poliartrita reumatoidă - dureri la maini, deformari la picioare
Mai multe informații despre: poliartrita reumatoida poliartrita reumatoida si sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: