m-am pricopsit cu un soi de poliatrita seronegativa...

07-01-2011
irina toma
Nu este medic/terapeut
irina toma
Domnule doctor, eu m-am pricopsit cu un soi de poliatrita seronegativa. Toate analizele normale insa articulatiile imi sunt afectate toate. De curand ma deranjeaza si un ochi si plamanii. Totul s-a declansat in urma unor vaccinuri cu cantastim acum sase luni. Am facut analize pentru toti anticorpii impricinati de poliatrita si lupus dar au iesit in limite normale. Singurii cu titru mare sunt micoplasma hominis (1.4) si la shigela (1/100 ).
HLA B 27 negativ. Va rog sa-mi spuneti daca ma puteti ajuta cu o schema de tratament pe baza de minociclina.
Am inteles ca e eficienta in cazurile generate de micoplasme. Am intrebat doctorii la care am fost despre acest antibiotic si mi-au spus ca au auzit dar n-au dat niciodata pacientilor lor.
Va rog sa-mi spuneti daca va pot contacta si cum.

Multumesc
6 comentarii
0
14-01-2011, ora 00:16
irina toma
Nu este medic/terapeut
irina toma
revin cu amanunte, poate Dl doctor Markus va citi candva aici. Am deslusit ca durerile nu erau de fapt de pamani ci ale muschilor intercostali, ale coastelor... probabil. Absolut toate articulatiile mi-au fost afectate.
Mai nou se pare ca exista si afectare renala.
0
24-06-2011, ora 11:29
Stefica
Nu este medic/terapeut
Stefica
Buna ziua. As vrea sa iau legatura cu doamna Irina Toma. Simptomatologia este oarecum identica si nu exista diagnostic, de 3 ani de zile. Multumesc. Stefania, 31 de ani
0
11-07-2011, ora 13:49
irina toma
Nu este medic/terapeut
irina toma
buna, ti-am dat un mesaj privat
0
28-02-2012, ora 14:36
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Cum ati prevazut, candva am gasit mesajul dvs. Ma puteti contacta prin e-mail - sau telefon( o sa va dau nr pe mail)
0
05-04-2012, ora 17:27
ruxandra stoica
Nu este medic/terapeut
ruxandra stoica
buna ziua, am si eu o intrebare...la prima sarcina mai exact la 25 saptamani am facut SINDROM HELLP, acut sever, adica aveam trombocitele sub 11.000/mlc. fetita la 4 saptamani mi s-a stins. intrebarea e: si la a 2-a sarcina voi face sindromul HELLP???? va rog un raspuns!!!
0
08-06-2016, ora 17:41
Gelu Bogza
Nu este medic/terapeut
Gelu Bogza
As dori si eu sa iau legatura cu Irina Toma. Am aceleasi simptome de cateva luni si nimeni nu imi da un diagnostic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.