pofta de sex
buna ziua,
Numele meu este Andreea, am 20 de ani si am si eu o intrebare. De vreo doi ani apetitul sexual este in scadere continua si nu stiu care ar fi vina..pur si simplu nu am chef de asa ceva, fapt ce determina sa am multe discutii sau certuri cu prietenul meu si intr-adevar ii dau dreptate insa nu stiu nici eu ce se intampla cu mine.fumatul sau anticonceptionalele au vreun efect in sensul asta?sau care ar mai putea fi sursele?ce as putea sa fac sa revina totul la normal?Va multumesc!
Numele meu este Andreea, am 20 de ani si am si eu o intrebare. De vreo doi ani apetitul sexual este in scadere continua si nu stiu care ar fi vina..pur si simplu nu am chef de asa ceva, fapt ce determina sa am multe discutii sau certuri cu prietenul meu si intr-adevar ii dau dreptate insa nu stiu nici eu ce se intampla cu mine.fumatul sau anticonceptionalele au vreun efect in sensul asta?sau care ar mai putea fi sursele?ce as putea sa fac sa revina totul la normal?Va multumesc!
7 comentarii
în mod cert anticoncepţionalele au legătură cu scăderea libidoului- trebuie să le schimbaţi, eventual să faceţi o pauză de câteva luni până la revenirea la normal.
Andreea, cred ca nu acesta este marele motiv ptr care nu ai libidou la limite normale.Ai grija cumva sa nu fie o problema legata de parteneru;l tau, poate nu ai placere ptr el, nu-l mai placi, sau eu stiu te-a deranjat ceva la el si nu-l mai vrei ca la inceput.acest lucru poate aparea si pe sistem nerrvos...daca esti tare stresat nu ai gandurile cu tn.e si normal sa nu ai chef de sex. Mai rau poate nu esti satisfacuta in urma actului sexual si de aceea nu mai doresti sa te comlici degeaba...sunt multe.Eu de exemlu nu simt nimic atunci cand fac sex, si totusi la inceput incerc sa ajung undeva dar nu pot...si de f multe ori zic singura ca nu vreau sex caci e fara rezultat
Da desigur pot fi şi motive psihologice- dar chiar şi două luni de anticoncepţionale nepotrivite cu corpul persoanei care le ia sunt de ajuns pentru scăderea chiar foarte foarte mare a libidoului! (în mod special cele gen jeanine, yasmin, diane sunt asociate cu acest simptom dar nu numai. poate fi întâlnit la oricare dacă nu este potrivit cu organismul)
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri ! Am stat si m-am gandit la ele si se pare ca poate fi si de la anticonceptionale si desigur si ceva psihologic...la care o sa mai lucrez eu..in legatura ca anticonceptionale.am luat pana acum yasmin insa de ceva vreme am trecut pe desorelle.ce parere aveti de cele din urma?
parerea mea este ca nu ar trebui sa iei anticonceptionale, sa omori copiii pe care Dumnezeu tii da, lasa-i sa traiasca si nu-i ucide. Ei au dreptul la viata cum si tu o ai. Daca nu vrei copii, nu mai comite pacatul acesta oribil (adulter)., decat dupa casatorie
Buna ziua. Ma aflu intr-o situatie dificila si as fi foarte bucuroasa daca m-ati putea ajuta cu un sfat. Am 43 de ani si de aproximativ 3 luni sunt impreuna cu un barbat de 45 ani. Recunosc cu rusine ca nu am multa experienta sexuala spre deosebire de el care a avut mai multe legaturi pana acuma. Nu stiu cat de des sunt interesati de sex doi oameni aflati in situatia noastra. Ati putea sa-mi spuneti? Nu stiu daca eu am pretentii prea mari sau partenerul meu este tot mai putin interesat de mine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5lipsa erectiei, libidou scazut
- 44lipsa vietii sexuale in viata de cuplu
- 13lipsa dorintei unui act sexual
- 5am un sot dornic mereu de sex.. eu niciodata, niciodata nu am simtit nevoia
- 12de cate ori e normal sa faci sex pe saptamana-
- 228Sotul meu prefera sa se masturbeze decat sa facem sex
- 23lipsa apetit sexual. ce e de facut?
- 21actul sexual rar sau lipsa lui imbolnaveste organismul?
- 4Sex prea mult, prea putin ?
- 28Sexul intr-o relatie
- 10maniac sexual
- 12Lipsa libidoului
- 1Posibila infectie urinara + libido scazut ?
- 3Lipsa dorintei sexuale
- 4Lipsa atractie.
- 3Libidou scăzut. Ce pot face ?
- 5Pofta de sex
Mai multe informații despre: Apetitul sexual libidoul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: