pofta de mancare

01-04-2012
morona
Nu este medic/terapeut
morona
Am un baietel de 3 ani fara 2 sapt si are vreo cateva luni de cand face mofturi la mancare. Nu prea ii mai place nimic, ma refer la mancare gatita. Ar manca numai pizza sau sandwich.ceea ce incerc foarte mult sa evit. In ianuarie i-a iesit siderimia marita (107, 7 si vad limita normala e 91) si numarul de eritrocite marit (4.94 in loc de 4.9) si HEM 24.9 iar valorile normale sunt intre 25 si 31. Am intrebat mai multi medici pediatri si mi-au zis sa il las in pace. Copilul a fost prematur si a avut anemie, deci am pus mereu accent pe alimentele bogate in fier si pe supliment de Fe Hausman. Poate fi o cauza cantitatea marita de fier din organism? Pana acum vreo 4 luni manca de ma speria, cam de 5 ori pe zi (dimineata lapte cu biscuiti sau cereale si seara iaurt cu ceva dar si 3 mese consistente). Acum face mofturi mai mereu. Desi la gradi imi spun doamnele de acolo ca mananca tot dar eu nu pot verifica asta. E posibil sa fie un soi de alintatura de weekend? O fi din cauza crizelor de personalitate specifice varstei sau ar trebui sa imi fac griji?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul