Poate fi gravida?
e de inteles, oricine ar reactiona asa "la inceput", si.ar face einshpe mii de ganduri si idei si stresuri
Ei:) am o problema care mi se pare destul de grava.. Pt ca nu stiu ce sa fac.. Si pentru ca mi-e f frica.. In cursul zilei de ieri ma cam durea burta.. Si am crezut ca in sfarsit ca in sfarsit o sa imi
vina si mie-ieri era deja a 9a zi de intarziere.. Si cand m-am
dus la baie am vazut o mica pata de sange-iti dai seama ce fericire pe capul meu. In fine dupa ce m-am sters n-a mai curs, mi-am facut baie, mi-am pus un absorbant si m-am dus sa dorm..dimineata Nimic.. Dar absolut nimic..in fine..rutina de dimineata.. Cand sa plec iar aveam putin sange.. Mai mult daca ma stergeam decat ceva ce "curgea".. Iar pana acum nimic.. Inca ma doare burta.. Dar nimic.. Ce e asta? Ar trebui sa fac un test? Nici nu stiu ce trebuie sa fac. Sunt extrem de ingrijorata..
vina si mie-ieri era deja a 9a zi de intarziere.. Si cand m-am
dus la baie am vazut o mica pata de sange-iti dai seama ce fericire pe capul meu. In fine dupa ce m-am sters n-a mai curs, mi-am facut baie, mi-am pus un absorbant si m-am dus sa dorm..dimineata Nimic.. Dar absolut nimic..in fine..rutina de dimineata.. Cand sa plec iar aveam putin sange.. Mai mult daca ma stergeam decat ceva ce "curgea".. Iar pana acum nimic.. Inca ma doare burta.. Dar nimic.. Ce e asta? Ar trebui sa fac un test? Nici nu stiu ce trebuie sa fac. Sunt extrem de ingrijorata..
De insarcinata nu cred ca poate fi vorba, sangerarea ar fi un semn ca nu esti..( in foarte putine cazuri vine menstra peste sarcina sau ceva), probabil esti si tu mai sensibila, plapanda.. mna pentru linistea ta fa un test de sarcina, dar sa ai cam 3 saptamani de la presupusul contact sa arate exact, ia un test barza, sunt bune.
Pai sangerarea de la postinor am
avut-o.. Testul nu pot sa il fac si la 10zile de cand imi intarzie.. Aceasta sangerare poate fi si un inceput de ciclu sau ceva?
avut-o.. Testul nu pot sa il fac si la 10zile de cand imi intarzie.. Aceasta sangerare poate fi si un inceput de ciclu sau ceva?
Deja unele raspunsuri nu pot sa le dau, pui niste intrebari la care numa un ginecolog ar putea sa iti raspunda, nu stiu ce sa iti spun, e in functie de organism tot, cel mai bine consulta un ginecolog si gata, pentru ca oricum dupa administrarea unei pastile de a 2a zi, trebui mers la control.
Testul nu pot sa il fac si la 10zile de cand imi intarzie.. [ nu inteleg ? ] eu cand am zis cu 3 saptamani m.am referit dinainte sa iei postinorul, sau dupa ce l.ai luat, cand ai avut contactul cu pricina, poti face pentru linistea ta, mai mult nu am ce sa zic, pentru ca nu vreau sa vorbesc degeaba..nu pot zice ca picaturile alea sunt ciclu sau nu sau mai stiu eu ce, nu imi place sa vb aiurea, de ce nu mergeti la ginecolog sa rezolvati asa-zisa problema ? e mai simplu si sigur ]
Testul nu pot sa il fac si la 10zile de cand imi intarzie.. [ nu inteleg ? ] eu cand am zis cu 3 saptamani m.am referit dinainte sa iei postinorul, sau dupa ce l.ai luat, cand ai avut contactul cu pricina, poti face pentru linistea ta, mai mult nu am ce sa zic, pentru ca nu vreau sa vorbesc degeaba..nu pot zice ca picaturile alea sunt ciclu sau nu sau mai stiu eu ce, nu imi place sa vb aiurea, de ce nu mergeti la ginecolog sa rezolvati asa-zisa problema ? e mai simplu si sigur ]
Trebuia sa pun semn de intrebare dar m-am
grabit: testul nu pot sa il fac si la 10zile de cand imi intarzie menstra?
Mi-e frica sa merg la medic, cum imi e frica sa imi fac un test :).
grabit: testul nu pot sa il fac si la 10zile de cand imi intarzie menstra?
Mi-e frica sa merg la medic, cum imi e frica sa imi fac un test :).
nu are ce sa iti fie frica, gandestete ca viata e lunga si tot o sa te lovesti cu capul de teste de sarcina ca femeie, si de medici, te duci la medic femeie, poftim, ca poate de barbat iti este rusine.. iar cu testul nu vad de ce asa mare frica, ca dupa administrarea corecta a postinorului, sunt slabe sanse sa ramai insarcinata, 1 la nush cate sute, mii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9ingrijorare: am intrerupt anticonceptionalele; vreau un copil!
- 73trombofilia si sarcina?
- 16este posibil sa fi ramas insarcinata? :(:(
- 7Acidul folic inainte de sarcina
- 3despre sarcina
- 10TBC de la mama la copil
- 8care sunt simptomele cand o sarcina nu mai evolueaza
- 15Extractia dentara si sarcina
- 7sunt ingrijorata, poate fi vorba despre o sarcina?
- 3Sarcina si antidepresivele
- 1scleroza multipla si sarcina
- 1Hemoroizii şi o viitoare sarcina
- 1Sarcina sau nu?
- 326ce sanse am sa duc sarcina mai departe
- 21tulburare bipolara si sarcina
- 42frica de sarcina..ajutor
- 2sarcina - ph ridicat si leucocite in urina
- 22As dori o intrerupere de sarcina, dar sunt in strainatate
- 5Se poate sa fiu insarcinata??
- 1sarcina si suspecta de glaucom
Mai multe informații despre: sarcina