Poate fi din cauza tanakanului?
Sunt o fata de 27 ani.Acum o saptamana un neurochirurg mi-a diagnosticat insuficienta circulatorie vertebrobazilara.Mi/a prescris Tanakan de 2 ori pe zi si Gincovit timp de 6 saptamani apoi urmeaza un nou consult.Problema este ca in ultimul timp de cate ori am fost la spital mi s/a spus ca am tensiunea arteriala destul de mica.De aceea si domnul doctor mi-a spus ca nu prea sunt multe posibilitati de tratament caci toate scad tensiunea.Asta seara mi-a luat/o din nou mama mea si este 90/50 si mai mica decat de obicei.Poate fi din cauza tanakanului?ma puteti sfatui ce ar trebui sa fac sa continui cu tratamentul?Poate afecta si inima caci de cateva zile acuz si dureri in zona inimii?va multumesc
3 comentarii
se poate macar sa ma contacteze cineva care sufera de aceeasi problema caci m-ar interesa mai amanuntit ce simptome are caci eu nu mai suport presiunea craneala si durerile de cap.astept un raspuns
Klauddytza si sotul meu are acelasi diagnostic. Te rog din suflet spune mi cum te simti acum. Multumesc.
Si ce tratament ai urmat deoarece sunt disperata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament
- 1Parkinson Tratament Levodopa
- 2Cum iau Pentoxi Retard și pramistar
- 1Amorțeala degete