Poate fi din cauza tanakanului?

08-10-2010
klauddytza
Nu este medic/terapeut
klauddytza
Sunt o fata de 27 ani.Acum o saptamana un neurochirurg mi-a diagnosticat insuficienta circulatorie vertebrobazilara.Mi/a prescris Tanakan de 2 ori pe zi si Gincovit timp de 6 saptamani apoi urmeaza un nou consult.Problema este ca in ultimul timp de cate ori am fost la spital mi s/a spus ca am tensiunea arteriala destul de mica.De aceea si domnul doctor mi-a spus ca nu prea sunt multe posibilitati de tratament caci toate scad tensiunea.Asta seara mi-a luat/o din nou mama mea si este 90/50 si mai mica decat de obicei.Poate fi din cauza tanakanului?ma puteti sfatui ce ar trebui sa fac sa continui cu tratamentul?Poate afecta si inima caci de cateva zile acuz si dureri in zona inimii?va multumesc
3 comentarii
0
12-10-2010, ora 14:37
klauddytza
Nu este medic/terapeut
klauddytza
se poate macar sa ma contacteze cineva care sufera de aceeasi problema caci m-ar interesa mai amanuntit ce simptome are caci eu nu mai suport presiunea craneala si durerile de cap.astept un raspuns
0
01-06-2011, ora 22:47
aanna_21
Nu este medic/terapeut
aanna_21
Klauddytza si sotul meu are acelasi diagnostic. Te rog din suflet spune mi cum te simti acum. Multumesc.
0
01-06-2011, ora 22:48
aanna_21
Nu este medic/terapeut
aanna_21
Si ce tratament ai urmat deoarece sunt disperata
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.