Ce reprezinta diagnosticul biopsiei- carcinom ductal infiltrativ?
![cami1990](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Mama mea in varsta de 64 de ani a fost diagnosticata astazi conform unui raport de analize medicale cu carcinom ductal infiltrativ. Mentionez faptul ca in data de 28.03.2014 i-au fost recoltate probe de biopsie dintr-o tumora mamara dreapta T3N2MX.
Va rog frumos sa imi spuneti ce reprezina mai exact acest diagnostic. Nu am gasit nimic concludent pentru carcinom ductal infiltrativ ci doar despre carcinom ductal invaziv.
Multumesc mult de tot!
Mama mea in varsta de 64 de ani a fost diagnosticata astazi conform unui raport de analize medicale cu carcinom ductal infiltrativ. Mentionez faptul ca in data de 28.03.2014 i-au fost recoltate probe de biopsie dintr-o tumora mamara dreapta T3N2MX.
Va rog frumos sa imi spuneti ce reprezina mai exact acest diagnostic. Nu am gasit nimic concludent pentru carcinom ductal infiltrativ ci doar despre carcinom ductal invaziv.
Multumesc mult de tot!
1 comentarii
![Dr. Clinica Marie Stopes Romania](/arata_img.php?img=cont_127588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Va recomandam sa consultati medicul oncolog pentru o interpretare si o diagnosticare exacte.
O zi buna!
Va recomandam sa consultati medicul oncolog pentru o interpretare si o diagnosticare exacte.
O zi buna!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3in ce stare este urmatorul diagnostic oncologic
- 8Rezultat biopsie: Limfadenita cronica reactiva nespecifica
- 37rezultat biopsie - după extirparea unei formaţiuni tumorale la gambă
- 5biopsie la picior
- 0ce inseamna displazie c3?(cancer)
- 2Tumora parotidina stanga
- 29Carcinom ductal invaziv!
- 25Cancer la san - carcinom ductal invaziv
- 0rezultat biopsie
- 0rezultat biopsie
- 0Rezultat biopsie..