Interpretare rezultat biopsie
Bună ziua, în urma cu ceva timp (3 luni) în urma unei endoscopii am aflat ca pe lângă esofagita eroziva am o inflamatie pe esofag de circa 1 cm, am făcut o analiza de biopsie rezultatul find bun dar medicul nu mi-a dat un răspuns despre ce este acea inflamatie și asta ma neliniștește, mi-sa recomandat sa repet biopsia peste un an, acum as vrea sa știu ce este acea sta inflamatie sau cât de periculoasa este, pe rezultat scrie ca materialul examinat prezintă hipercromazie nucleara și nu știu ce înseamnă asta, menționez ca am 26 de ani și ca atit esofagita cât și inflamația esofagului sunt urmări ale refluxului gastric cronic
3 comentarii
Buna ziua.
Acea zona de inflamatie pe esofag de circa 1 cm, cu hipercromazie nucleara, necesita, intr-adevar, o urmarire a evolutiei in timp, deci, urmati tratamentul prescris, si programul de evaluare recomandat.
Acea zona de inflamatie pe esofag de circa 1 cm, cu hipercromazie nucleara, necesita, intr-adevar, o urmarire a evolutiei in timp, deci, urmati tratamentul prescris, si programul de evaluare recomandat.
Nu mi-sa oferit nici un fel de tratament pentru asa ceva, sau măcar exista? Vreau sa știu dacă aceasta inflamatie va dispărea la un moment dat.
Va mulțumesc pentru răspuns
Va mulțumesc pentru răspuns
Buna ziua.
Nu am de unde sa stiu evolutia acesteia in timp. Cert este ca trebuie sa urmati recomandarile.
Nu am de unde sa stiu evolutia acesteia in timp. Cert este ca trebuie sa urmati recomandarile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Interpretare rezultat biopsie pt. un polip pe vezica urinara
- 3Rezultat biopsie
- 5rezultat biopsie si gravida in 7 luni
- 8Rezultatul unei biopsi
- 8Rezultat biopsie: Limfadenita cronica reactiva nespecifica
- 5biopsie din polipul nazal drept
- 1Rezultate biopsie cancer la san.
- 0ce inseamna displazie c3?(cancer)
- 0rezultat biopsie
- 1interpretare biospie col uterin
- 0Rezultat biopsie polip uterin