Pneumopatie interstitiala

acesta este diagnosticul pus de medic in urma radiografiei ! hemoleucograma e normala! simt ca am un foc in psate, am avut si greta si senzatie de voma;fara febra! si frisoane ! am o intrebare ca nu ma dumiresc:pneumonia e contagioasa sau nu? mama mea a murit de pneumopatie acuta acum o saptamana pt ca medicii nu au descoperit boala!
7 comentarii

nu mai stiu ce sa cred pt ca mie mi-au zis vreo 3 medici ca nu e contagioasa! am un baietel de 1 an si 5 luni si mi-e teama sa nu faca si el! ce tratament e mai indicat in astfel de cazuri -pt mine? eu iau niste antibiotice acum si frectii, ceaiuri etc e bine sa fac injectii? si cum pot sa-l protejez pe copil?

Pneumonia interstitiala este contagioasa sigur!!Si fetita mea a luat anul trecut aceasta boala!!Si culmea, ea se transmite prin aer!Trebuie sa faceti tratament cu antibiotice sau injectii si scapati!Se vindeca!
Numai bine
Numai bine

multumesc pt raspuns! dr mi-a zis ca nu se ia;sincer, nu stiu ce sa mai cred! sper sa nu fie contagioasa! fac tratament cu antibiotice, de maine o sa fac si injectii cu ampicilina, sper sa fie bine!

pneumonia si pneumopatia intestitiala nu sunt sigura ca sunt unul si acelasi lucru.!! ar trebui verificat intai acest "mic" detaliu!

in urma cu 2 ore am venit de la un priveghi,..e f dureros dar baietelul prietenei mele de numai 5 luni a murit subit fara semne de pneumopatie, aparent sanatos... necropsia a evidentiat Pneumopatie interstitiala si cauza mortii de insuficienta respiratorie acuta.Sunt multe cauze etiologice.. f multe dar totusi ssa iti moara copilasul fara un semn de suferinta e o grea incercare a vietii.

eu cred ca faceti confuzie intre pneumonie si peumopatie sant diferite una e contagioasa se pare pneumonia iar cialalta nu

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4o intoxicatie alimentara poate fi insotita de vertij cu greata si voma?
- 12Probleme ginecologice?
- 0Stare de voma si secretii nazale
- 1greata si tremuraturi ale mainilor si picioarelor
- 2dureri de stomac si voma
- 3Arsuri, vomitat si diaree in timpul sarcinii...
- 1greata si lipsa poftei de mancare
- 24De la varsta de 7 ani ma confrunt cu o gastrita
- 3Cum procedez daca iau pilule Logest si am vomitat?
- 4Stare de voma dupa fiecare masa.
- 1Ameteala, dureri abdominale, stari de voma.
- 4Stare de greata
- 7Durere baza sternului dupa consumul de cafea
- 2hemoglobina glicozilata
- 1Sunt disperat: am greata aproape tot timpul tuse cu sufocare
- 2greaţă şi ameţeli în fiecare zi
- 4Senzatie de greata in fiecare seara
- 0Simptome de greata si dureri de burta.
- 2Ieri mi s-a făcut rău asa ditr-o data..
- 1Stare de greata și greață și dureri de cap
Mai multe informații despre: Greata Voma pneumonia interstitiala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: