Pneumopatie interstitiala
acesta este diagnosticul pus de medic in urma radiografiei ! hemoleucograma e normala! simt ca am un foc in psate, am avut si greta si senzatie de voma;fara febra! si frisoane ! am o intrebare ca nu ma dumiresc:pneumonia e contagioasa sau nu? mama mea a murit de pneumopatie acuta acum o saptamana pt ca medicii nu au descoperit boala!
7 comentarii
nu mai stiu ce sa cred pt ca mie mi-au zis vreo 3 medici ca nu e contagioasa! am un baietel de 1 an si 5 luni si mi-e teama sa nu faca si el! ce tratament e mai indicat in astfel de cazuri -pt mine? eu iau niste antibiotice acum si frectii, ceaiuri etc e bine sa fac injectii? si cum pot sa-l protejez pe copil?
Pneumonia interstitiala este contagioasa sigur!!Si fetita mea a luat anul trecut aceasta boala!!Si culmea, ea se transmite prin aer!Trebuie sa faceti tratament cu antibiotice sau injectii si scapati!Se vindeca!
Numai bine
Numai bine
multumesc pt raspuns! dr mi-a zis ca nu se ia;sincer, nu stiu ce sa mai cred! sper sa nu fie contagioasa! fac tratament cu antibiotice, de maine o sa fac si injectii cu ampicilina, sper sa fie bine!
pneumonia si pneumopatia intestitiala nu sunt sigura ca sunt unul si acelasi lucru.!! ar trebui verificat intai acest "mic" detaliu!
in urma cu 2 ore am venit de la un priveghi,..e f dureros dar baietelul prietenei mele de numai 5 luni a murit subit fara semne de pneumopatie, aparent sanatos... necropsia a evidentiat Pneumopatie interstitiala si cauza mortii de insuficienta respiratorie acuta.Sunt multe cauze etiologice.. f multe dar totusi ssa iti moara copilasul fara un semn de suferinta e o grea incercare a vietii.
eu cred ca faceti confuzie intre pneumonie si peumopatie sant diferite una e contagioasa se pare pneumonia iar cialalta nu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Scad in inaltime. De ce?
- 1Durerea de spate cu diaree si greata
- 4probleme la inima, senzatie de sufocare, voma, ameteli
- 6RGE copil, tratament omeprazol este necesar un hepatoprotector
- 10voma diaree si varsaturi
- 7Tuse pana vomit
- 1Durere de stomac, burta dupa voma
- 0greata permanenta
- 4Stare de voma dupa fiecare masa.
- 6Probleme cu Yaz: de aprox. o saptamana am dureri foarte mari de sani
- 7Durere baza sternului dupa consumul de cafea