dentitie precoce?
Stie cineva ce inseamna dentitie precoce? Articolele postate pe internet nu prea m-au lamurit.
Am o fetita de 3 luni si isi baga manutele in gura. Le prefera pe acestea in locul suzetei. Nu-mi dau seama daca gingiile ii sunt inflamate, insa i-am bagat un deget de-al meu in gurita si il strange cu forta. E posibil, chiar daca primii dinti nu erup de la 3 luni, asta o fi cauza? S-a mai confruntat cineva cu asa o problema? Va multumesc.
Am o fetita de 3 luni si isi baga manutele in gura. Le prefera pe acestea in locul suzetei. Nu-mi dau seama daca gingiile ii sunt inflamate, insa i-am bagat un deget de-al meu in gurita si il strange cu forta. E posibil, chiar daca primii dinti nu erup de la 3 luni, asta o fi cauza? S-a mai confruntat cineva cu asa o problema? Va multumesc.
1 comentarii
Este posibil sa ii erupa dintisorii la 3 luni...sau sa se pregateasca sa erupa. varsta de eruptie este 6 luni pentru primii dintisori dar fetitele pot fi mai precoce. exista cazuri cand copii se nasc cu dintisori. Asa ca nu va faceti griji:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dinti de la 4 luni?
- 8S-a nascut cu un dintisor
- 4cand apar primii dintisori?
- 8bebe de 8 luni fara dintisori
- 2Baietel 4 anisori febra, amigdalita, conjunctivita
- 3maselele la copii
- 2Nu avem inca nici un dintisor!
- 2Plange la masa
- 0Dintii la un baietel de 1 an si 3 luni
- 1Ganglion la mandibula
- 0Dinti demineralizati bebe