piscatura, intepatura de ceva
Buna ziua,
saptamana trecuta am circulat cu trenul si cand am ajuns acasa am observat un fel de pata in partea stanga a abdomenului. este cam de marimea unghiei de la degetul mic. de fapt, nu este o pata, conturul este rosu si iesit in relief, iar in interior e ca si cum as fi fost arsa, plus ca mi se decojeste pielea pana la acel contur.
Nu ma mananca, nu nimic. doar este acolo si nu mai trece. Azi face o saptamana. Uneori imi pare ca s-a marit, alteori nu. Cred ca asta e in subconstientul meu.
Nu inteleg ce anume m-a piscat pentru ca am fost imbracata chiar bine si nu vad cum ar fi putut patrunde vreo vietate...
Am incercat cu fenistil, insa nu m-am dat decat de 2 ori ca l-am uitat. nu pot spune daca era vreo schimbare sau nu.
Multumesc,
Andreea
saptamana trecuta am circulat cu trenul si cand am ajuns acasa am observat un fel de pata in partea stanga a abdomenului. este cam de marimea unghiei de la degetul mic. de fapt, nu este o pata, conturul este rosu si iesit in relief, iar in interior e ca si cum as fi fost arsa, plus ca mi se decojeste pielea pana la acel contur.
Nu ma mananca, nu nimic. doar este acolo si nu mai trece. Azi face o saptamana. Uneori imi pare ca s-a marit, alteori nu. Cred ca asta e in subconstientul meu.
Nu inteleg ce anume m-a piscat pentru ca am fost imbracata chiar bine si nu vad cum ar fi putut patrunde vreo vietate...
Am incercat cu fenistil, insa nu m-am dat decat de 2 ori ca l-am uitat. nu pot spune daca era vreo schimbare sau nu.
Multumesc,
Andreea
3 comentarii
Buna ziua. Probabil ca este ceva banal, de exemplu o intepatura de paianjen. Oricum, de orice eventualitate, pentru ca s-ar putea sa fie o muscatura de capusa, care transmite boli, (in special daca mijlocul leziunii este cu piele normala, si rosie doar pe margini), si daca nu a trecut de o saptamana, ar fi bine sa va vada cineva de la Infectioase. Numai bine!
ieri seara am facut o saptamana. In mijloc pielea nu este chiar normala, are aspect ca si cum a fost arsa si a ramas cumva mai lucioasa daca o intind.
din cate am vazut poze pe internet, pata de la capusa este mult mai mare, iar conturul e oarecum rosu dar nu este iesit in relief. la mine conturul e ca si cum m-am zgariat acum si s-a umflat putin.
din cate am vazut poze pe internet, pata de la capusa este mult mai mare, iar conturul e oarecum rosu dar nu este iesit in relief. la mine conturul e ca si cum m-am zgariat acum si s-a umflat putin.
Buna ziua. Cred ca pozele care se pun pe site-urile medicale sunt cu imagini tipice, exista multe cazuri atipice. Ar fi mai probabil sa fie capusa daca ati fi mers prin zone unde traiesc ele (poieni, margini de paduri etc.). In cazul dvs., mai curand este altceva. Oricum, daca la cabinet ar veni cineva si mi-ar spune ca crede ca l-a intepat o insecta, chiar daca aspectul nu ar fi tipic, l-as trimite la infectioase, de orice eventualitate. Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23alergie la intepaturi de tantar?
- 2alergie la intepaturile de viespi
- 6intepatura de insecte, mancarime, durere
- 7intepatura de tantar
- 1ajutor..am peste 100 de piscaturi de insecte
- 3intepatura de albine
- 4Muscatura de viespe
- 5intepatura albina sub glezna
- 3reactie alergica de la intepaturile de tantar!!!
- 2Infecţie în urma unei înţepături de bondar
- 1Durere până picior
- 1Insecta necunoscuta
- 1Ciupituri tantari pe fata
- 0Intepatura de albina
- 1Înțepătură Bondar
- 3Insecte necunoscute
- 1Capusa?
Mai multe informații despre: Intepaturi de insecte
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: