Infecţie în urma unei înţepături de bondar
Bună ziua/seara. Acum 20 de ani, m-a înţepat în spate un bondar. De-a lungul timpului mi s-a mai umflat şi infectat înţepătura respectivă, însă am urmat doar un tratament medicamentos şi a trecut.
Acum, după 7-8 ani de lipsă a oricărui simptom privind problema, mi s-a umflat şi infectat din nou, însă de data aceasta am dureri mai mari, am făcut şi febră... nu am găsit nicăieri informaţii despre un astfel de caz, de ce credeţi că reacţionează organismul meu astfel? Ce tip de medic ar trebui să consult, ce tip ce investigaţii să urmez?
Vă mulţumesc.
Acum, după 7-8 ani de lipsă a oricărui simptom privind problema, mi s-a umflat şi infectat din nou, însă de data aceasta am dureri mai mari, am făcut şi febră... nu am găsit nicăieri informaţii despre un astfel de caz, de ce credeţi că reacţionează organismul meu astfel? Ce tip de medic ar trebui să consult, ce tip ce investigaţii să urmez?
Vă mulţumesc.
2 comentarii
ar trebui sa mergeti la chirurgie pentru a trata infectia
Fara o poza nu va pot trimite
Mergeti la medicul de familie sa va faca un consult local si sa va dea o trimitere
Mergeti la medicul de familie sa va faca un consult local si sa va dea o trimitere
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23alergie la intepaturi de tantar?
- 2alergie la intepaturile de viespi
- 1intepatura de insecta? toxinfectie? nu stiu
- 7intepatura de tantar
- 1ajutor..am peste 100 de piscaturi de insecte
- 3intepatura de albine
- 4Muscatura de viespe
- 1Intepatura tantar
- 0intepatura de insecte
- 1Durere până picior
- 1Intepaturi de insecte