Senzatie de picior sarit din sold, cu durere si greutate in coordonare
Buna ziua!Am 39 ani si am o scolioza pronuntata, coloana in forma de S., si cu deformarea toracelui.Deviatia de coloana a fost depistata la 14 ani, parintii au mers cu mine la medic.Mi s-a recomandat purtarea unui corset din plexic, si noaptea sa dorm pe plan tare[scandura].Am procedat asa timp de 2 ani, dupa care nu am mai incaput in corset si am refuzat sa fac altul.Acum de vreo3 saptamani mi-a aparut aceasta senzatie de picior sarit din sold, cu durere si in partea din fata [incheietura], si greutate in coordonare.Atunci am luat ceva antiinflamatoare si unguente si s-a mai ameliorat.Acum de 2 zile iar aceeasi problema.La serviciu stau mult in picioare si conduc masina pe distante mari.Va rog sa ma indrumati catre un medic, sau sa-mi dati un sfat.Va multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna ziua. Scolioza se poate trata fara interventii medicale, prin tehnici de relaxare miofasciala si retensionare musculara. Daca aveti inclinare pe partea de sport, puteti intra pe pagina noastra de facebook " functional evolution", deoarece promovam singurul concept din lume care da rezultate ( functional patterns).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scolioza torcala dextroconcava
- 2despre scolioza- un raspuns va rog mult
- 11Scolioza - vindecare?
- 2scolioza la 3 ani ?
- 0Posibila corelatie intre scolioza lombara de aproximativ 7 ani si disfunctia erectila
- 3Scolioza. Dureri multiple permanente
- 11Scolioza
- 0Va rog interpretare RMN COLOANA LOMBARA
- 2Discopatie cervicala scolioza dorso-lombara
- 0Stenoze de canal vertebral lombar
- 0Scolioza
- 1Hernie de disc Si scolioza toraco-lombara
- 1Cum pot ameliora scolioza?
- 1Durere dorso-lombara
- 6scolioza
- 4Cat de grava este scolioza dorso - lombara dextro-concava DL?
- 2Umflatura la nivel lombar
- 1Scolioză - uneori dimineața când ma trezesc picioarele îmi rămân înțepenite jumătate de oră - o oră
- 0Protruzii cervicale/Scolioza
- 0Scolioza lombara dextroconcava
Mai multe informații despre: Scolioza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: