picior amputat de acum 4 ani si celalalt amputat de acum 3 luni
Tatal meu are un picior amputat de acum 4 ani si celalalt amputat de acum 3 luni; in urma cu o luna a inceput sa aiba dureri fantoma groaznice la primul picior amputat-simte ca i se umfla si ii da junghiuri ingrozitoare. Urmeaza un tratament homeopat (phosphorus CH15, Hypericum CH15, alium cepa A200, arnica CH200), ia in paralel si pregabalinum si ketonal-pastile. Nu stie ce sa mai ia si ce sa mai faca de durere, va rog sa ne dati un sfat daca v-ati consultat cu un asemenea caz ca noi nu stim la cine sa mai apelam si ce sa mai facem, medici din toate domeniile ne spun sa mai avem rabdare, dar el este mai slabit pe zi ce trece din cauza durerii. Va rog mult sa-mi scrieti.va multumesc.
3 comentarii
La astfel de dureri Hypericum si Allium cepa sunt potrivite insa dilutia este mult prea slaba.
Trebuie Hypericum 10000 (10K) sau Allium Cepa 200, 100 sau 10K...
Hypericum sub 200 nu ajunge la astfel de dureri !
Incercati Hypericum 1K sau 10K !
Sau Allium cepa, depinde de simptome.
Trebuie Hypericum 10000 (10K) sau Allium Cepa 200, 100 sau 10K...
Hypericum sub 200 nu ajunge la astfel de dureri !
Incercati Hypericum 1K sau 10K !
Sau Allium cepa, depinde de simptome.
Daca imi scrieti un mesaj privat va pot arata cum sa faceti o dilutie 10K printr-o metoda simpla.
Doctorii nu ii pot da niste medicamente mai puternice pentru durere ? Cereti-le acest lucru. E de datoria lor. Sa faca Paraclisul Maicii Domnului de 40 de ori sa o roage pe Maica Domnului sa ii ofere o solutie. De cate ori am avut probleme, pe mine m-a ajutat.. Si daca puteti sa ii duceti o sticluta cu ulei de la candela Sfantului Nectarie de la Manastirea Radu Voda. Sa se unga pe locurile dureroase. Stiu un caz de la biserica la care se duce tata ca astfel a fost vindecata o doamna cu metastaze de gradul IV. Trebuie sa incercati.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2amputare picior-dupa operatie
- 0mai exista vreo sansa?
- 5amputatie de picior, caz nevindecat
- 0Amputare picior drept, iar dupa operatie, se umfla laba piciorului stang
- 7amputare degete picior
- 6de curand fetita mea si-a amputat degetelul, falanga.
- 4Amputatie class dreapta 1/3
- 9Amputatie membrul inferior drept.
- 1Umflatura dupa amputatie picior diabetic
- 3Picior drept amputat
- 6Cangrena umeda/uscata
- 1Deget amputat cangrena
- 0Deget amuputat!
- 4Nevindecarea rănii post amputare gamba
- 1Recuperare dupa amputare deget
Mai multe informații despre: amputarea