mai exista vreo sansa?
Buna seara...eu sunt din Buzau si tocmai am fost anuntata ca bunicului meu trebuie sa i se amputeze piciorul.
El are diabet si hipertensiune, iar din cate am inteles eu, din cauza medicamentelor, vasele de sange de la un picior s-au spart astfel a facut un cheag de sange.Pe el il doare foarte tare gamba, momentan este internat, iar doctorul ne-a spus ca tratamentul nu a functionat(durata tratamentului:2 zile) si trebuie sa i se amputeze piciorul.Din cate am auzit, mai multor persoane li s-a spus aceeasi poveste, dar au incercat sa se duca la un medic la Bucuresti si s-a rezolvat problema fara aceasta masura.As dori si eu sa stiu la ce sa ma astept, pentru ca il vom duce la Bucuresti pana la urma, dar este vreo speranta sa se faca bine?Multumesc anticipat.
El are diabet si hipertensiune, iar din cate am inteles eu, din cauza medicamentelor, vasele de sange de la un picior s-au spart astfel a facut un cheag de sange.Pe el il doare foarte tare gamba, momentan este internat, iar doctorul ne-a spus ca tratamentul nu a functionat(durata tratamentului:2 zile) si trebuie sa i se amputeze piciorul.Din cate am auzit, mai multor persoane li s-a spus aceeasi poveste, dar au incercat sa se duca la un medic la Bucuresti si s-a rezolvat problema fara aceasta masura.As dori si eu sa stiu la ce sa ma astept, pentru ca il vom duce la Bucuresti pana la urma, dar este vreo speranta sa se faca bine?Multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2amputare picior-dupa operatie
- 3picior amputat de acum 4 ani si celalalt amputat de acum 3 luni
- 0Amputare picior drept, iar dupa operatie, se umfla laba piciorului stang
- 7amputare degete picior
- 0Complicatii dupa amputarea membrului stang inferior
- 4Amputatie class dreapta 1/3
- 9Amputatie membrul inferior drept.
- 1Durere bont amputatie
- 3Picior drept amputat
- 6Cangrena umeda/uscata
- 1Deget amputat cangrena
- 0Ajutati-ma va rog!!! amputarea piciorului este necesara altfel poate fi fatal...
- 0Deget amuputat!
- 4Nevindecarea rănii post amputare gamba
- 1Recuperare dupa amputare deget
Mai multe informații despre: amputarea