Ajutati-ma va rog!!! amputarea piciorului este necesara altfel poate fi fatal...
De aproximativ o luna tatalui meu i-au fost amputate degetele de la piciorul drept in urma unei cangrene. Dupa 2 saptamani s-a intors acasa iar operatia s-a infectat si a crapat...s-a intis si la calcai, unde are gauri. Avea frisoane si facuse febra.
Momentan este intr-un centru pentru persoane cu dezabilitati, unde din cate am inteles nu s-a tras infectia iar doctorii insista ca trebuie taiat piciorul de la glezna, dar el nu doreste sub nici o forma!!
Doctorii spun ca fara aprobarea lui nu il pot opera... este asa? daca este in stare de urgenta si amputarea piciorului este necesara altfel poate fi foarte fatal...
Transportarea lui la un spital de urgenta si efectuata procedura, ar fi posibila chiar daca pacientul nu este de acord?
PS: Tin sa mentionez ca eu sunt in strainatate si informatiile le am de la o cunostinta care il viziteaza. Ei spun ca operatia intr-un alt spital ar costa 3000E chiar daca este asigurat!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Va multumesc!
Momentan este intr-un centru pentru persoane cu dezabilitati, unde din cate am inteles nu s-a tras infectia iar doctorii insista ca trebuie taiat piciorul de la glezna, dar el nu doreste sub nici o forma!!
Doctorii spun ca fara aprobarea lui nu il pot opera... este asa? daca este in stare de urgenta si amputarea piciorului este necesara altfel poate fi foarte fatal...
Transportarea lui la un spital de urgenta si efectuata procedura, ar fi posibila chiar daca pacientul nu este de acord?
PS: Tin sa mentionez ca eu sunt in strainatate si informatiile le am de la o cunostinta care il viziteaza. Ei spun ca operatia intr-un alt spital ar costa 3000E chiar daca este asigurat!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2amputare picior-dupa operatie
- 0mai exista vreo sansa?
- 5amputatie de picior, caz nevindecat
- 0Amputare picior drept, iar dupa operatie, se umfla laba piciorului stang
- 7amputare degete picior
- 0Complicatii dupa amputarea membrului stang inferior
- 4Amputatie class dreapta 1/3
- 1Durere bont amputatie
- 0Infectie picior
- 1Umflatura dupa amputatie picior diabetic
- 0Infecție la picior