Ajutati-ma va rog!!! amputarea piciorului este necesara altfel poate fi fatal...

21-05-2021
AndreeaFlorentina
Nu este medic/terapeut
AndreeaFlorentina
De aproximativ o luna tatalui meu i-au fost amputate degetele de la piciorul drept in urma unei cangrene. Dupa 2 saptamani s-a intors acasa iar operatia s-a infectat si a crapat...s-a intis si la calcai, unde are gauri. Avea frisoane si facuse febra.
Momentan este intr-un centru pentru persoane cu dezabilitati, unde din cate am inteles nu s-a tras infectia iar doctorii insista ca trebuie taiat piciorul de la glezna, dar el nu doreste sub nici o forma!!
Doctorii spun ca fara aprobarea lui nu il pot opera... este asa? daca este in stare de urgenta si amputarea piciorului este necesara altfel poate fi foarte fatal...
Transportarea lui la un spital de urgenta si efectuata procedura, ar fi posibila chiar daca pacientul nu este de acord?
PS: Tin sa mentionez ca eu sunt in strainatate si informatiile le am de la o cunostinta care il viziteaza. Ei spun ca operatia intr-un alt spital ar costa 3000E chiar daca este asigurat!

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!

Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Infecție la picior - cauze, diagnostic, tratament
  •