Cangrena umeda/uscata
Buna seara. Tatăl meu in vârsta de 83 de ani are laba piciorul stâng roșie, iar 3 degete sunt negre cu puroi.
Doctorul mi-a recomandat amputarea piciorului de sus, eu nu as vrea sa fac aceasta suferința la vârsta aceasta.
Ar putea exista o alta posibilitate de tratament ?
Va multumesc.
Doctorul mi-a recomandat amputarea piciorului de sus, eu nu as vrea sa fac aceasta suferința la vârsta aceasta.
Ar putea exista o alta posibilitate de tratament ?
Va multumesc.
6 comentarii
Buna ziua.
Din descrierea facuta, este necesara amputatia. Nivelul acesteia va fi stabilit de medicul chirurg operator, functie de aspectul si starea functionala a segmentelor supraiacente ale membrului inferior afectat.
Din descrierea facuta, este necesara amputatia. Nivelul acesteia va fi stabilit de medicul chirurg operator, functie de aspectul si starea functionala a segmentelor supraiacente ale membrului inferior afectat.
Buna ziua.
El are o săritura involuntară a piciorului de la genunchi neputându-se odihni nici zi, nici noapte, cu toate ca urmează acest tratament: Lioresal, Grimodim, Pentoxifilin, Metroprorol, Plavix și Sortis.
Poate fi aceasta săritura a piciorului din cauza cangrenei ? Exista un tratament pentru ai putea opri săritura piciorului ?
El are o săritura involuntară a piciorului de la genunchi neputându-se odihni nici zi, nici noapte, cu toate ca urmează acest tratament: Lioresal, Grimodim, Pentoxifilin, Metroprorol, Plavix și Sortis.
Poate fi aceasta săritura a piciorului din cauza cangrenei ? Exista un tratament pentru ai putea opri săritura piciorului ?
Buna ziua.
Nu inteleg ce inseamna "saritura".
Nu inteleg ce inseamna "saritura".
Buna ziua.
Putin probabil sa fie de la gangrena. Cu certitudine mare e vorba de o afectare neurologica.
Putin probabil sa fie de la gangrena. Cu certitudine mare e vorba de o afectare neurologica.
Va multumesc frumos, domnule doctor. Sa va de-a Dumnezeu sănătate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2amputare picior-dupa operatie
- 3picior amputat de acum 4 ani si celalalt amputat de acum 3 luni
- 0mai exista vreo sansa?
- 0Amputare picior drept, iar dupa operatie, se umfla laba piciorului stang
- 7amputare degete picior
- 6de curand fetita mea si-a amputat degetelul, falanga.
- 0Complicatii dupa amputarea membrului stang inferior
- 4Amputatie class dreapta 1/3
- 9Amputatie membrul inferior drept.
- 1Durere bont amputatie
- 1Umflatura dupa amputatie picior diabetic
- 1Deget amputat cangrena
- 0Ajutati-ma va rog!!! amputarea piciorului este necesara altfel poate fi fatal...
- 4Nevindecarea rănii post amputare gamba
- 1Recuperare dupa amputare deget
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: