picioare umflate
am picioarele umflate si vene mici sparte pe picoiare.va rog frumos sa-mi spune-ti daca exista vreun tratament.
Va multumesc!
Va multumesc!
2 comentarii
Pentru venele sparte, in functie de dimensiune, profunzime si posibilitati se poate opta pentu scleroterapie sau laser/IPL.
Insuficienta venoasa cronica este cel mai frecvent responsabila pentru picioarele umflate, dar exista multe alte cauze. Adresati-va macar medicului de familie pentru inceput, ca sa va orienteze.
Insuficienta venoasa cronica este cel mai frecvent responsabila pentru picioarele umflate, dar exista multe alte cauze. Adresati-va macar medicului de familie pentru inceput, ca sa va orienteze.
Buna,
am o insuficiienta venoasa dar si o artroza tibio-tarsiana, picioarele imi sunt umflate, in special seara dar durerea este continua, zilnica uneori insuportabila la nivelul gleznei. Puteti sa imi recomandati o procedura medicala care sa ma ajute in tratarea insuficientei venoase?
am o insuficiienta venoasa dar si o artroza tibio-tarsiana, picioarele imi sunt umflate, in special seara dar durerea este continua, zilnica uneori insuportabila la nivelul gleznei. Puteti sa imi recomandati o procedura medicala care sa ma ajute in tratarea insuficientei venoase?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Picioare umflate, dereglare a ciclului
- 5Maini si picioare umflate!
- 4Laba piciorului umflata - nedureros
- 2picior umflat si tare la pulpa
- 6am umflata laba piciorului
- 4Basici pe picioare persoana diabetica
- 5Umflatura laba piciorului drept
- 16laba piciroului umflata
- 5Umflatura de picior, m-a muscat o insecta.. ce sa fac?
- 3picioare umflate de la genunchi in jos
- 5picioare umflate, mai mult dreptul decat stangul
- 0picioare umflate post avc
- 3laba piciorului unflata
- 5Laba piciorului umflata fara a putea primi vreun diagnostic
- 4umflarea labei piciorului
- 1Din ce cauza i sa umflat picioarele si zona pubiana?
- 4Am probleme cu picioarele se umfla foarte tare
- 5Picioare umflate de la bere
- 0Picioare umflate
Mai multe informații despre: Umflarea picioarelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: