Picioare umflate.

05-01-2013
florinm58
Nu este medic/terapeut
florinm58
De mai mult timp mi se umfla picioarele laba piciorului in special, asta mai ales cand stau la calculator dupa ce ma incalt cu greu sa plec din casa merg putin incep sa se dezumfle si numai am probleme, cand plec in concediu la mare parca am picioare de tinerel nu mi se umfla deloc sunt hipertensiv si de curand mi s-a inlocuit medicamentul Lorista de 50mg [seara si dimineata] cu Irprestan 150mg[seara si dimineata ] iar Metroprolol Succinat de 47, 5 la fel unul dimineata si unul seara si un Tenox de 5mg pe zi, am 54 de ani 1, 75 si 130 kg, in urma unui control la flebologie mi s-a spus ca nu am nimic si mi-a reecomandat sa port ciorapi medicinali compresivi care au fost multumitori circa 2 ani dar acum parca nu prea mai sunt comozi, am mai facut si o ecografie la picioare unde sau descoperit doua cheaguri de sange la ambele picioare care mi-ar face circulatia sangelui sa fie deficitara, ce sa fac, in afara ca ma chinui sa slabesc sunt constient ca greutatea nu face bine de loc dar merge greu.
3 comentarii
0
05-01-2013, ora 13:55
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
propunere:
1. fa muuulta miscare.si vei vedea ca SI slabesti si Nu ti se mai umfla picioarele
2. ca sa-ti raspunda un medic..scrie si varsta...una e la 20 ani...una e la 50 ani
sanatate
0
06-01-2013, ora 10:58
florinm58
Nu este medic/terapeut
florinm58
Imi cer scuze poate fiind textul cam lung nu ati observat dar am scris ca am 54 ani si momentan prestez meseria de sofer autoturism.
0
06-06-2016, ora 13:30
florinm58
Nu este medic/terapeut
florinm58
Dupa ani de zile un doctor priceput, cardiolog mi-a spus sa renunt la Tenox caci acest medicament era cauza picioarelor mele umflate, probabil ca nu-mi prieste substanta [ amlodipina ] acum este Ok
si ii multumesc pe aceasta cale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ai picioarele umflate? Sfaturi şi recomandări
  •